::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

May 9, 2010

driftter :))

salam .

ahahah . mesti korang pelik ngn title aku tuh en. tade laa. td ptg aku ade driving kelas. bahagian dlm da bole handle da. just bukit pulak aku takut. 3 penjuru da ok.parking lg okay. tp klu paking kat lua aku tataw pas ke tak. HAHA . ;)))) then jalan raya td aku bwk keta VIVA babe. ahaks! agak excited laaa. tp ta best laa viva. dea mmg utk gurl keta tuh. even da 60 km an. still rase slow. smpi cegu kat sblh ckp. ' saye taw kmu nak laju '  keta ney mmg caney. hahahaha. nanti race kat litar je la. ngeh ngeh. lagi sedap bwk kancil ouhhh. hahahaha. hope mase test jpj t ta dpt viva. huhuhu.

mase bwk kat jln raya td. sumpa ouhh hujan selebat lebat nye. byg kan laa. tga drive ney. jln kat dpn kabur ta npk. aku da seram takut na bwk. cegu kat sblh pun same ckp bwk sloww2 je. kng accident ciann awak. then dea ade ckp lagi. puji aku kate aku da bole masuk ujian sbb bole drive dlm hujan2 lebat caney. hahaha. padahal dea tataw aku gigil pgg stereng mase tuh . HAHA. pastu cegu tu ckp. kite buat jln satu je laa. jalan dua kite cancel. sbb cuaca. sambung sok wat bebetul. aku pun okayy je. HAHA. ;DD so esok last then baru bole book JPJ ouhh. ishhh ngade betul. pastu mase balek td lalu bulatan nak ke nilai tuh. npk ade accident. tgk2 ade 1 keta ape tah remuk kat depan. then keta VIVA remuk kat blakang. n ade kat atas divider. gilaa ouhhh. bayang kan aku bwk keta viva tuh. jadi cmtuh.. ishhh ishhh. ajal kite.....kite tataw bila kan.ya Allahh...

hmm so td ney ade lagi hal yg memening kan kapla aku. kes bff aku kena laga ngn sorg mamat ney. ishh bile dga neya ngn zah cite. agak hot jgk laa aku. ta sgka jgk ade lg sekejam camtuh. budak JB pulak tuh. patut la dorg sllu cop bdk JB player. ciann kwn2 aku. neya kate klu aku ade myspace myb mamat tu flirt aku jgk n myb kitrg btiga yg begado. huhuhu. kejam sungguh kaw. nak laga kn org. tamak haloba nak dua2. ciann neya uhh mengharap kat kaw . lagi stupid anta text kat dua kwn aku. text yg same just ubah nama jeh. then sng ckp iloveyou kat org. haiihh budak2 skg ney. aku ney pun na lafaz pktaan tuh gagap2 n kelu lidah. cume klu aku betul2 trust org tuh baru aku lafaz kan pktaan aku. neya ngn izzah mmg aku da sllu ckp sbb aku mmg syg dea. but too boys aku ta bole sng hati ckp lafaz bnde tuh. skali aku ckp mmg aku maksud kn bebetul.

mcm kes mlm smlm aku tana story ah kat sini. aku tana sentuh dah hal tu. aku na tenang kan otak aku. haiihhh mcm2 dugaan.

sumtimes , pesan mak aku sllu terngia ngia kat tlnga aku.
  • bia org wat kite , kutuk blkg kite.terserah pada Allah je. jnji kite ta saket kn hati org, jage hati masing2.
tu bile neya ngn zah ajak bls dndam. aku bkn takut just entah laa. aku mampu dga je mslh dorg. bab2 bls dndm ney aku tarik diri kot.aku bkn nak kate aku baek. aku jht okayy. hahahaha. sok dorg ajak lepak kt balai pulakk. gilo aku nak bwk moto ke dlm sana. tp demi kwn2 aku. yelahh aku pegi je laa.
p/s : abes lepak tuh nak jgk singgah kat mawar. ehem. tebatuk lak. HAHA. btw aku dpt panggilan BARU okayyy. jgn jeles. lalalalla ;DD syg org tuh.


No comments: