::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

November 29, 2011

Abgnol dah tunang.

salam

heee :) semalam kan aku ikut family aku g rombongan meminang. ramai2 g Taman Tun, dlm 6 or 7 keta kot. hahaha bykk kan. ciann org ruma sana. terkejut tgk ktrg ramai2 anta rombongan. hihi kalau dah kata konvoi tu. kalau tak sesat mmg tak sah laa kan ^^ HAHA


so semalam arrive dlm kol 4 lebih. aku bwh dulang sirih. pastu smpi je terus mula. ktrg sume duduk kat ruang tamu lua. santekk gilaaa ah ruma tu. simple :D then lepas da setel sume. abes je sarung  cincin, ktrg suma bergamba ngn kak ayin. hee dea simple je. pakai baju kurung moden n pakai yg kat atas kepala tu. (aku tak igt apa nama tu) hahaha mcm selendang tu. kihkih :p bantai laaa. pas amek gamba, then makan2. pastu gerak balek. sempat jgk laaa abgnol n kak ayin bergamba kat lua. just utk tatapan dorg je kan :) sweet je. kejap je abgnol dah jadi tunang org then bulan 5 nnt kawin dah. lepas ni sapa punya turn ^^ kitaa tungguuu~~

November 22, 2011

New Semester - 4 ;)

salam :)

heyy guys :) ape kaba sume ? haha sorry late update this blog sebab busy dgn student life. maklum laa baru stat sem. n tak sangka pulak awal2 dah penuh kelas. assig pun da ade -.-'' adoiii haha . so harini baru dpt brdband then update laa utk arini sikit :)
lepas ni kena tido sebab sok kelas pagi. (hari2 pagi -.-'') ayyooo serius heavy this sem. entahlaaa. dgn personal problems lagi. tapi tak berat sgt sbb tade ape pun sbenanye. just cuba untuk away from that THING. for those yang memahami tu dorg paham laa. yg membe aku sorg ni pun gile taw aku punya mood. dea siap kata lagi stat sem ni aku mcm lain dari yg laen n tak ceria cam dulu. haha well aku pun tataw :) try to be who i am. its hard okay , if korg kate best jadi aku. uihh aku nasihat kan jangan laaa. love yourself first. jangan jadi mcm org laen. be yourself. hidup aku neh laen dari yang laen. just aku pun tataw na define mcm mana. haha aku pun serius admit yang aku tak seceria yang dulu. tapi still hepi2 biase camtu. hee :) okayokay stop pasal feeling2 ni kejap

about my new semester. ade 7 subjk. sumenye npk simple tapi agak heavy jgk. ade jgk assg yg na kena anta da next week. hahaa i have to focus more on ECO subject. gilaaa maa. hahha seram sejuk. aku harap aku dpt balance kan aku punya mood tapi kdk2 aku suka jgk sbb bile aku moody, mood study tu lagi menambah. HAHA pelik kan ? tapi moody ngn frustrated laen yea. kalau frust mmg aku cry gilaaaa2 lah kan? haha :)


btw aku baca entry kawan aku pasal kawen kan...aku mcm terdiam. dulu aku punya excited tp bile lame2 aku bole jadi speechless. yea we should put our target at the highest but aku tak sanggup. entahlaa :) korg tak baek mengata aku ea if korg da baca ni. aku bkn tanak tapi aku tana terlalu mengharap :) cuma bila kita kawen, bukan soal kita n pasangan kita je tapi kena amek kira jgk hati orang sekeliling kita. waahhh ^^ takpe laaa. aku ade target jgk. ade date2 n month yg aku dah wish utk jadi wife org. (gila kan ? ) haha dreaming tak sala :) tapi nak kongsi kat org tu yang susa. yelaa pendam tu saket. even kepala aku ni sekarang pun aku tga risau takut ade pape. tapi hopefully takde.so nak tana aku syok sendiri je laaa ^^

November 14, 2011

suweiiitt :DD

salam

read this conversation :)


hahah aku suke masuk page dea tapi tetibe tertarik ngn satu perbualan dea ngn cousin dea. hehe seriously sweet <3 :) aminnn moga tahun depan semua dipermudahkan. 

Tag from Sharina :)

salam


firstly i dont know what is this. haha first time buat benda2 mcm neh btw thanks sgt too my cousin tersangat raapaat sbb sudi tag saye yee :) hihihi so can we start now?

first.

1. You must post this rules.



2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.




3. Answer the questions tagger set for you in their post. And create 11 new questions for people you tagged to answer.




4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.




5. Go to their page and tell them you have tagged him/her




6. No tag back!

No 1 sudah.
then No 2 pulak.....-.-'' malas nye. amende aku nak merepek jap neh.

1. saye tak sabar nak kawen (sbb minggu neh asyik teman org g settle hal kawen je, HAHA)
2. saye ada buah hati yg sangat2 saya sayangi dan cintai. wahhh jiwang sehhh :P
3. saya excited nak masuk semester 4 dah sebab tak sabar nak abes kan diploma. (pasal kawen jgk ke aku neh, HAHA -.-'')
4. antara wishlist yg ade dlm kepala otak saya: nak beli Iphone ! haha n nak ade kereta sendiri (itu antara je eh, penuh list kang. hahha)
5. saya nak jumpa Faizal Tahir laahhh !!! korg denga tak? hahaha gilaa saya.
6. kalau saya kawen kan saya nak shenna sharn jadi pengapit saya. saya dah cop dulu. haha gilaa mesti dea ckp saya ilang akal. mmg saya gilaa skrg. hahaha :p
7. suke pendam perasaan n suka nangiss. (bukan suka dah tapi mmg selalu nangis) hahaha
8. saya kuat cemburu tgk blog orang yg lelawa tapi dlm hati saya, bkn nak bermegah dgn blog sendiri. neh tmpat saya share mcm2 benda. bkn utk famous amous. (erk) hahah
9. aku nak kawen jgk taun depan. nak nak n nakkk. 
10. saya ade twitter tapi saya tak suke add orang sbb kat blog laen kat twitter laen. its my place to talk privacy. hehe ;) (give me your reason if you want it)
11. erm ape lagi eh. thanks la sebab sudi baca menatang alah neh. hihihi kidding :) takde idea dah.

Done No 2 :)

lets go to No 3~~ ape yg sharn suh aku jawap neh. hahah meh tgk :-

1. Drama apa yang paling best?Kenapa?
tak minat laa drama neh sayang. haha erm ape ek....eemmm..( 10 minutes later )......errr tade kot sharn. hahhaha

2. Filem apa yang paling best?Kenapa?
ohh my . filem manyakk ouhhh ;DD yg paling latest n best tgk cite shark night sbb rase nak tampar jerung yg buat kite sakit dada tu. HAHA n cite raya tak jadi :D kelaka sgt2.

3. Bila jalan-jalan, korang suka pakai selipar ke sandals ke kasut?
depends on kemana nak pegi. if shopping pakai sandal or heels. if g pantai or g ruma nina. kite pakai selipa je ea bole? HAHA

4. Antara kucing dan arnab, yang mana satu idaman anda?
ARNAB surelyyy! :DD sebab? errr...

5. Secara anggaran, berapa lamakah anda online dalam satu hari?
tak tentu.sbb sekarang tga cuti sem so agak lama nnti da start kelas pun lagi tak tentu. bhahaha 

6. Kalau Malaysia ada empat musim, musim yang mana anda suka?
musim yg ade bunga2 tu. hahaha :D

7. Negara yang paling teringin untuk dilawati?
Negara yg ade banyak makanan seafood yg MURAH. ade ke ? hahahah! n tempat mcm ade disneyland tu (cm bebudak kan? hahah)

8. Apa jenama laptop/notebook/desktop yang korang tengah guna sekarang?
LENOVO laa bebeh. kita kan sama ^-^ ''gunalah lenovo, pasti takkan menyesal'' trademark den. hahaha :p

9. Apa hadiah hari jadi yang paling berharga pernah diterima?
ermmm mase form 5. terasa sgt2 dihargai. hahaha sbb mcm2 dpt n junior pun bagi kad bday so mcm terharu. but paling2 berhaarga bday baru2 neh. my syg bagi frame gamba kitorang yg dea buat sendiri n design sendiri then dea wish bday kat tgah2 tu. aww sweett :D

10. Anda pernah jumpa selebriti atau mana-mana orang yang famous?
ramai dah. tapi tak pena pun keja dorg. kalau jumpa Faizal Tahir je saye akan kejar. seriously haha sebab aritu jumpa tomok kat Mines pun buat tataw je. sengal kan kite. hahahha

11. Kalau saya ucapkan terima kasib sebab sudi jawab soalan saya, korang jawab?
samasama sharnnn ;DD thanks sbb tag kitee tawtawww :D cayanggg awak sesangat lah. heee <3

hahaha done jawab soalan cik adik neh. so kena create soalan pulak utk korg iyooo. haahha jawab jgn tak jawab ;D

1. korang ade pakwe tak? dea sayang korg lebih dari korg or korg sayang dea lebih?
2. korang nak kawen bila? HAHA :p 
3. korang pakai fon ape ea sekarang neh? 
4. korang suka kereta ape n kenapa korang suke bebeno ngn keta impian korang tu?
5. ape pendapat korang tentang kahwin awal? pendapat je ea tamo kritik :p
6. korang gilaa ngn warna ape eh? ;)
7. kalau korang jalanjalan kan, korang lebih selesa pakai seluar or kain ?
8. kalau beli barang kan, korang suke tgk  jenama dulu ke or sedap mata dipandang? hahaha
9. neh best neh nak share n tanye..!! hahaha tema wedding yg korang impikan nanti kaler ape? aku kaler coklat silver. ekekekeke :p
10. korang lebih rapat ngn mak or ayah korang ?
11. macam nak tanye lebih tapi tak boleh dah ea :p saje malas nak langgar rules. so ape korang rase bile aku tag korang? hihihi :)

wahhhh settle bikin soalan. hahaha bukan soalan SPM ea :p hehe 
selesai No 3. tapi nak tagg 11 orang. kena tgk dulu sape yg aktif blogger. baru best ;D jum kite cari. kalau korg nak buat 11 org buat laa. eden tak larat ramai2..

1. Neya ;) *amrisayepunye
(silakan buat yeee :p)


(hahaha rajin2 kan diri tu taww)


3. winnie *winnielovinit
(spend laaa kejap buat neh :p)


4. aqish *qisgudgurl
( jumm joinn jgk buat neh, hehehe )


5. mimyyy *citmonofus
(awakkk...try it)


6. linaa *lynansary
(lalalala~~)


7. kak ida *audiidamerczzz
(taw akak tak busy kan. haha buat cepat ;p)


8. syaa *syasyarazi
:P


9. Ariff *abdulariffabdulkarim
(kegedikan kaw yg melanda...jawab cepat! hahaha)



okayyy dahhh ! ;D






teater dan pengapit

salam

hahaha btw title nak gempak je kan. heee :P biase lah. tu mainpoint dea utk semalam dan harini. hahaha sementara internet aku neh tga sehat so aku nak update cepat2 sebelum dea buat hal balek. hahah dahlaa nanti kena beli bredbond. haiiyyooo -.-''


semalam aku g tgk teater ''BADAI SEMALAM'' n pelakon utama dea Erra Fazira, Aaron Aziz n Fizz Fairuz. hahaha mmg terbaik n ade funny n sedih jgk laaa. n dah kate teater so sastera tu mmg ade laa kan. HAHA mmg aku da standby energy segar sbb klu tak cukup tido mmg dah berdengkur dlm tu. hahaha tapi cite neh tetap takleh lawan teater Uda dan Dara aritu yg aku tgk ngn dak2 kolej ;) alahh thank god sbb dpt pegi smlm sbb kawan muzh ade tiket lebih lagi dua so ade chance laa kan ^^ thanksss abg faiz :D

tapi da syiookk2 siang tu happening. malam tu ade drama pulak. aku naek menggila lagi mlm smlm. before nak tido tu mmg dingin gila. kes tacing2 n bertekak semula. n biase laa dipenuhi dgn airmata. punye laaa teruk gado pastu dua2 senyap tertido. penat sgt kot. esoknya relax text cam biase. hahaha tp sesi berminta maaf tu tetap ade. adatlaaa gado2. klu tak gado tak sedap kan sayang :p hehehe n kalau tacing lama2 pun tak boleh. gilaa jgk jadinya nanti. hehehe klaka betul.

so cite pasal arini pulak, aku g cari baju pengapit utk wedding cousin muzh next month. mula2 suh cari wane maroon sbb yg pengapit laki nak maroon tapi last2 tuka ke wane putih sbb susa nak matching. HAHA dpt dress idaman aku ^^ tapi simple je. tak bole lebih dari pengantin woooo :D kan kan. hihihi tgu turn aku nanti yeaa. hahaha

TAPI kannn. yg syok nye pilih baju neh, yg nak sgt suh aku beli baju tu ialah my sayang. hahah muzh sendiri yg excited lebih bile aku try pakai baju tu. dea kate if aku pakai baju neh g dinner mesti kena bwk dea. hahah comel je. n lagi satu dea ckp. if kitorang kawen nnt dea ckp mesti aku memilih sgt pasal baju. pastu aku lawan balek n ckp eleh dea yg beriya pilih baju utk aku. so siapa yg memilih skrg. (n dea senyum memalu) awww <3 you comel laaa sayang. hehehe comel je tadi kan teman cousin awak beli baju nikah. kite pulak excited berangan pilih baju colour ape. hahhaa serius mmg situ murah n akan target situ nanti. hahaha lalalala~ :p tapi bukan murah ape just harga dea memang sedap laa. :) tak sabar pulak :P heeeeee sssyyhhhh! :DD

November 10, 2011

gilaa ke mereng ? or both.

aku neh kan tak abesabes cakap pasal nikah kawen tunang. hahaha adehhh gileee ke ape. haha entah sebab benda paling dasyat n havoc sgt dlm hidup aku ialah cinta n aku taknak benda yg paling bernilai tu aku rosak kan n salah guna ( or myb dah pun sala guna) 

huhu pape pun i take a risk n ape jua yg berlaku lepas neh aku sanggup tanggung sebab aku nak selamatkan diri sendiri keluarga n org yg tersayang. even cara aku salah pun aku dah mencuba. 

errr -.-'' okayy.

Tips mencari pasangan

erghhhh tak boleh tido jgk. hahaha so terjumpa lagi yg menarik ;) so i shared it with you guys.

Mencari pasangan ? Sabar, bawak bertenang...jangan main sapu je kalau nak cari pasangan ni. Kita kena tengok sama ada teman lelaki atau teman wanita kita tu sesuai ke tak dengan kita ? Takut nanti bila dahh jadi suami isteri, kegersangan tu hilang lah pulak sebab takde keserasian....So, jangan main belasah je ! Hahaha... Jom kita tengok ape kate orang dulu dulu bab bab mencari pasangan yang serasi ni...


Falsafah orang tua tua 1
Anak sulung tak sesuai berkahwin dengan pasangan anak sulung. Alasannya, dua dua ada sifat yang sama macam manja dan keras kepala.

Falsafah orang tua tua 2
Anak bongsu kena elakkan mencari pasangan yang sama sama bongsu gak. Alasannya, dua dua bongsu ni sukar nak kawal situasi. Anak bongsu juga perlu elakkan berpasangan dengan anak tunggal. Konsepnya same, je dua dua sama sama manja dan perlukan perhatian

Falsafah orang tua tua 3
Anak sulung serasi dengan anak tunggal. Dengan syarat, anak sulung tak boleh begitu tegas orangnya sebab anak tunggal selalunya manja.

Falsafah orang tua tua 4
Anak tengah yang berpasangan dengan anak tengah dikatakan serasi, sepadan, merpati dua sejoli ! Pasangan ini saling melengkapi sebab salah seorang mesti cenderung macam anak sulung dan seorang lagi cenderung macan anak bongsu.


Tapi betul ke cakap orang tua tua kita nih ? Boleh percaya ke apa yang diorang cakap ?! Bagaimana cara diorang melihat ? Pakai microscop ke ? Hahaha...yang penting korang doa je lah pada Ilahi untuk dikurniakan pasangan hidup yang baik dan soleh solehah. Semoga berjaya ;)

p/s: hehe korg nak taw tak. before aku meet muzh, aku percaya semua neh. tapi kan bile aku tgk balek aku ngn muzh. dea anak sulung n aku pun anak sulung. n we both serasi je. but mayb dea ade dua beradik n bole dikatakan tunggal tak berapa tunggal kot. so sulung dgn macam tu. so okay laa. hihihi saje je. up to you guys ;) 

cinta ohh cinta

salam

:) hey readers. this is my last entry for today before i sleep.


tadi terjah macam2 org punya fb n blog. (err betul ke ayat aku neh) hahhaha so now kite talk bout cinta kejap. hehe bile aku tgk org sekeliling aku yg aku kenal. aku tgk relationship dorg n aku tgk blk relationship aku. aku tgk yg da setaun lebih pun putus jgk. n yg baru bape bulan pun tetap putus jgk. pastu ade yg sambung putus sambung putus. n ade jgk stay kekal bertaun2 n adeeeee jgk baru kejap couple n dah ikat :) aku kaitkan dgn hubungan aku. bukan ape. just ape yg kite tgk tu sumtime bole buat pngajaran or iktibar.

so aku ngn muzh kenal antara satu sama laen dah setaun lebih. n aku tak perna seserius macam neh.org yg kenal aku taw laa aku dulu macam mana. n bile aku tgk org laen. aku takut benda tu jadi kat hubungan aku. ku takut hubungan aku ngn dea sekerat jalan je macam ade a fews couple. dah bertaun2 couple tapi putus di tenga jalan. tapi aku trust muzh. dea pena cakap yg dea takan lepas kan aku dalam ape jua keadaan. i trust him. just aku risaukan diri aku neh je.hehehe ape yg aku ngarut neh.

n tadi aku ade jumpe something kat blog someone.

shared -


Kalau kita keluar berdua je dah tentu kita tahu orang ketiga ialah syaitan. Kita kompom terdedah dengan dosa punya. Walaupun kita keluar dating tak pegang pegang tangan pun. Tapi kalau dah tersentuh sana sini, batal air sembahyang ,itu dah kira dosa jugakkan. Baik dengan dosa keluar berdua, atau dosa bercakap dalam telefon, dosa sms benda bukan-bukan. Perkara yang kita sedar kita buat, tapi masih kita teruskan. Tak serba salah ke rasa di hati tu ?

Bukan setakat itu, sama jugalah kalau kita sesama kawan lelaki perempuan bertepuk tampar, cubit mencubit, bersalam-salaman. Jadi perkara biasa pulak, padahal bukan muhrim pun. Yang ini saya sendiri belum pass lagi, sebab saya pun lepak dengan kawan-kawan sampai tak sedar yang kita ni duk cubit mencubit, tolak menolak aihh macam adik beradik pulak. Padahal tak boleh tak boleh.

Kalau putar balik masa, saya sendiri tak nak melalui zaman-zaman dating. Elakkan lah. Ingat, nikah dulu baru boleh dating dating okay.

Kalau lelaki tu betul betul serius dalam perhubungan, mesti dia berani jumpa mak ayah terus. Gentlemen lah katakan. Peduli la mak ayah dia get ready parang ke bom ke..apa dia kesah pun kan. Kalau lelaki tu tak serius dalam perhubungan tu, jangan harap lah nak datang jumpa mak ayah..mesti banyak dalih punya. Tau nak berdating, suka ria je. Apepuntaboleh.

hehehe bile baca neh. ade terasa jgk n rase betul jgk kan ? hehehe hanya dalam hati aku neh je taw ape yg sedang diperkatakan. haaiihh ;) 

n for my sayang. aku tataw yg dea takan lepas kan aku. but if next year ape yg dicakapkan kan tu tak berjalan langsung. so i have too....bukan aku tolak takdir. tapi dah tak sanggup lagi :') n seriously aku sayang dea n sampai bile2 akan cinta dea. you are one in six billions. 

p/s : tapi actually muzh dah jumpa pun parent aku. n his family pun da jumpa family aku :) tapi pangkal dea tu tak capai2 lagi. hehe just praying, hoping n waiting...its not that easy right ? 


hanya Allah taw masa yang terbaik untuk hambaNya :)

(aku igt nak buat diary bertulis laaa....ade benda yg nak sgt diluahkaan tapi tanak sesape taw) hmm tapi tak rajin.

November 9, 2011

Skema jawapan kpd soalan cepucemas (bila nak kawen?)

Kenapa Lambat? 
✔ Kerna Allah tahu masa yg tbaik utk ku.

Dah Berpunya? 
✔ Ya. Kerna setiap org tlh ditetapkan jodoh masing2.

Siapa? 
✔ Nanti Allah akan perkenalkan kpd ku.

Bila? 
✔ Bila kami dah dipertemukan. InsyaAllah jemput dtg ke walimatul urusku nanti.

P/S: Jgnlah selalu btanya bila org tu nak kawen. Krn semua RAHSIA itu, tletak DI TANGAN ALLAH. Sampai masa Allah akan membongkarkannya. InsyaAllah. 

Selamat Menjawap... Hihihi

wearing a mask

salam

heee saje na ngepost arini. aku first time pakai mask. utk kulit muka laa katenye. so saje try. benda alah neh da beli sejak last week lagi. tak pakai2. hahahah eh jap. last 2 weeks laa. hahahahah ;P so aku try pakai. teruja gilaa sebab dari cecair tetibe bole tgl cam plastik. hihi comel ^^ maklumlaaa org tade kakak. n sorg pmpn je kan. so cam ni laaa. hahahhaa


papepun. saye cuba sedaya upaya utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran saya. 

Shark Night


firstlyy.. ngeri kan jerung tu. for me SANGAT ngeri sbb really hate jerung. bole pengsan klu dea bkk mulut luas2 dpt aku camtu. hahahahah cite THE REEF yg tgk dulu pun even ending dea saket hati. tetap terbayang2 jerung tu.

tapi mlm neh punya movie mmg terbaik lah. hahaha korg g laaa tgk. aku tgk cite neh pun ngn muzh. g tgk kat alamanda je sbb da mlm so na g jauh2 malas, dea pun baru blk dari keje n masing2 rindu so lepak2 ajak tgk wayang. mulanya nak tgk REAL STEEL. hahaha aku da tgk masa kat kampung aritu. mlm raya korban. org laen sebok tdo awal sbb na bgn pagi semayang raya. tapi ktrg ramai2 10 orang sepupu sepapat neh g tgk movie midnite. ape ke gilaa kan. balek pengsan terus. hahahaha

so back to our story, tgk jadual real steel sbb muzh excited na tgk. tp sayang waktu movie tu lambat lagi. nak tgu cam malas so beli tiket shark night. igt na tgk cite toyol tapi malas laa. cite tu bole download nnti. hahah mula2 aku ta prasan cite tu 3D. bile masuk je.. OHHMYYY ! okayy 3D. nasib sit tak dpn sgt. gilaaa bole saket jantung nanti. HAHAHA so the movie is start. selama movie tu bermule n sampai abes. aku cuba utk tak jerit n keluakan suara bile terkejut. last2 bile kelua je dari cinema. terus saket dada. tataw nape. HAHAH adehhhh lawak ouhh. muzh pun ckp kat aku yg dea terkejut sbb org sebelah dea jerit over. bkn jerit je ove tp maki hamun lebih. ktrg gelak je. hahahah

sinopsis cite neh alaaa biase laaa budak kolej cuti summer then g vacation kat satu tasik. tasik kot. entah camne tetibe ade jerung en....hahha tgk laaaa ;) mmg real dea tunjuk jerung tu. rase nak campak barang kt screen cinema tu bile scene yg jerung lompat tu -.-'' haha sengal.


then habes je cite tu lepak makan kat sushi king then jalan2 kat putrajaya pastu balek ;)

November 4, 2011

result semester 3

salam


selamat pagi yg hampir tengahari sume :P hihihi lek ahh. baru 10 lebih en. awal arini aku bgn ngadap laptop. sllu tu lewat petang baru ngadap.

selalu nye if pasal result mesti aku segar bugar malam td tgu result. tapi malas punya pasal n aku rasa sangat relax. selalu nye before neh cuak nak mati. ahahaha so pagi neh aku terjaga sebab kesejukan n MIMPI pasal result kot. aku mmpi dpt 3 pointer. aku meloncat bgn on lappy. pastu g toilet jap. kelua je toilet tgk hubbie call. angkat laa sbb mmg pagi2 dea call ;) hehe pastu tetibe dea terus ckp congrates. ouhh ookayyy dea buat aku cuak. dea tana bgtaw pulak tu m suruh aku tgk. drpada aku malas na tgk buat aku kelam kabut bkk email. dea da bkk n tgk dulu sbb aku izinkan. dea mmg excited lebih pasal result aku. aku igt lagi mase semester 1, pagi2 tu dea sgp benti keta tga jalan tp on the phone laa. suh aku bgtaw result aku. hehhe comel kan ;)

so cite pasal result akualhamdulillah. tetap maintain. turun naik tapi tetap 3 pointer. last sem turun. this sem naik balek tapi sikit jelaa. hehehe syukurr :) 3.12 je. takpe laaa harapan nak dekan tu. mmg impian sgt2. just maintain kan ape yg da dapat neh. tapi every sem rsult mesti ade yg cacat cela nya. meh kita tgk :

so ade 8 paper n subject.aku dpt 4 A. bermcm2 jenis A laaa utk CTU, HPD n NOTETAKING ^^ hehe tapi yg aku hairan nye nape paper madam aku dpt C. bkn aku sorg tapi almost my classmate. pelik ouhhh. tapi takpe laaa. laen subjek sume B. pelbagai B. hahaha paper paling takut CSC n BEL pun aku dpt B. heee happy first time BEL dpt B ^^

papepun Alhamdulillah. next sem lagi tough. ade event lagi. mesti huruhara ngn masalah. senior kata paper final ade 2 je. tapi tgk dulu. huhuh risauuu ;)


for those yg berjaya jgk tu. tahniahhh :D