::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

November 9, 2011

Shark Night


firstlyy.. ngeri kan jerung tu. for me SANGAT ngeri sbb really hate jerung. bole pengsan klu dea bkk mulut luas2 dpt aku camtu. hahahahah cite THE REEF yg tgk dulu pun even ending dea saket hati. tetap terbayang2 jerung tu.

tapi mlm neh punya movie mmg terbaik lah. hahaha korg g laaa tgk. aku tgk cite neh pun ngn muzh. g tgk kat alamanda je sbb da mlm so na g jauh2 malas, dea pun baru blk dari keje n masing2 rindu so lepak2 ajak tgk wayang. mulanya nak tgk REAL STEEL. hahaha aku da tgk masa kat kampung aritu. mlm raya korban. org laen sebok tdo awal sbb na bgn pagi semayang raya. tapi ktrg ramai2 10 orang sepupu sepapat neh g tgk movie midnite. ape ke gilaa kan. balek pengsan terus. hahahaha

so back to our story, tgk jadual real steel sbb muzh excited na tgk. tp sayang waktu movie tu lambat lagi. nak tgu cam malas so beli tiket shark night. igt na tgk cite toyol tapi malas laa. cite tu bole download nnti. hahah mula2 aku ta prasan cite tu 3D. bile masuk je.. OHHMYYY ! okayy 3D. nasib sit tak dpn sgt. gilaaa bole saket jantung nanti. HAHAHA so the movie is start. selama movie tu bermule n sampai abes. aku cuba utk tak jerit n keluakan suara bile terkejut. last2 bile kelua je dari cinema. terus saket dada. tataw nape. HAHAH adehhhh lawak ouhh. muzh pun ckp kat aku yg dea terkejut sbb org sebelah dea jerit over. bkn jerit je ove tp maki hamun lebih. ktrg gelak je. hahahah

sinopsis cite neh alaaa biase laaa budak kolej cuti summer then g vacation kat satu tasik. tasik kot. entah camne tetibe ade jerung en....hahha tgk laaaa ;) mmg real dea tunjuk jerung tu. rase nak campak barang kt screen cinema tu bile scene yg jerung lompat tu -.-'' haha sengal.


then habes je cite tu lepak makan kat sushi king then jalan2 kat putrajaya pastu balek ;)

No comments: