::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

November 29, 2011

Abgnol dah tunang.

salam

heee :) semalam kan aku ikut family aku g rombongan meminang. ramai2 g Taman Tun, dlm 6 or 7 keta kot. hahaha bykk kan. ciann org ruma sana. terkejut tgk ktrg ramai2 anta rombongan. hihi kalau dah kata konvoi tu. kalau tak sesat mmg tak sah laa kan ^^ HAHA


so semalam arrive dlm kol 4 lebih. aku bwh dulang sirih. pastu smpi je terus mula. ktrg sume duduk kat ruang tamu lua. santekk gilaaa ah ruma tu. simple :D then lepas da setel sume. abes je sarung  cincin, ktrg suma bergamba ngn kak ayin. hee dea simple je. pakai baju kurung moden n pakai yg kat atas kepala tu. (aku tak igt apa nama tu) hahaha mcm selendang tu. kihkih :p bantai laaa. pas amek gamba, then makan2. pastu gerak balek. sempat jgk laaa abgnol n kak ayin bergamba kat lua. just utk tatapan dorg je kan :) sweet je. kejap je abgnol dah jadi tunang org then bulan 5 nnt kawin dah. lepas ni sapa punya turn ^^ kitaa tungguuu~~

No comments: