::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

November 4, 2011

result semester 3

salam


selamat pagi yg hampir tengahari sume :P hihihi lek ahh. baru 10 lebih en. awal arini aku bgn ngadap laptop. sllu tu lewat petang baru ngadap.

selalu nye if pasal result mesti aku segar bugar malam td tgu result. tapi malas punya pasal n aku rasa sangat relax. selalu nye before neh cuak nak mati. ahahaha so pagi neh aku terjaga sebab kesejukan n MIMPI pasal result kot. aku mmpi dpt 3 pointer. aku meloncat bgn on lappy. pastu g toilet jap. kelua je toilet tgk hubbie call. angkat laa sbb mmg pagi2 dea call ;) hehe pastu tetibe dea terus ckp congrates. ouhh ookayyy dea buat aku cuak. dea tana bgtaw pulak tu m suruh aku tgk. drpada aku malas na tgk buat aku kelam kabut bkk email. dea da bkk n tgk dulu sbb aku izinkan. dea mmg excited lebih pasal result aku. aku igt lagi mase semester 1, pagi2 tu dea sgp benti keta tga jalan tp on the phone laa. suh aku bgtaw result aku. hehhe comel kan ;)

so cite pasal result akualhamdulillah. tetap maintain. turun naik tapi tetap 3 pointer. last sem turun. this sem naik balek tapi sikit jelaa. hehehe syukurr :) 3.12 je. takpe laaa harapan nak dekan tu. mmg impian sgt2. just maintain kan ape yg da dapat neh. tapi every sem rsult mesti ade yg cacat cela nya. meh kita tgk :

so ade 8 paper n subject.aku dpt 4 A. bermcm2 jenis A laaa utk CTU, HPD n NOTETAKING ^^ hehe tapi yg aku hairan nye nape paper madam aku dpt C. bkn aku sorg tapi almost my classmate. pelik ouhhh. tapi takpe laaa. laen subjek sume B. pelbagai B. hahaha paper paling takut CSC n BEL pun aku dpt B. heee happy first time BEL dpt B ^^

papepun Alhamdulillah. next sem lagi tough. ade event lagi. mesti huruhara ngn masalah. senior kata paper final ade 2 je. tapi tgk dulu. huhuh risauuu ;)


for those yg berjaya jgk tu. tahniahhh :D

No comments: