::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

May 30, 2012

Muzanna Hand-made Souvenirs & Gift

salam.

hee title kat atas tu nama utk business aku. panjang kan? aku n muzh kepalanye. haha dea punya idea lah bagi title tu. takpe lah. jnji muzanna tu ade :p insyaAllah dlm bulan june or july aku akn g daftar kat ssm :) takut kena saman. haha ;DD

so yg DH Zone tu tetap under aku. n under Muzanna jgk tau :) so now aku buat foam keychain dan juga felt :) sesape nak tempah banner or bunting pun boleh. sekali printing n design :) so ini je info yg aku nak bgtau arini :) *malas na menaip. haha



kat bawah ni ade contoh felt yg aku buat. sume idea dari customer. padahal baru 1. haha yg pocoyo tu aku sesaje nak test market. nnt akan ade lagi. klu korg nak design kn korg punya bentuk sendiri pun bole. bagi aku nnt aku try buat eh :) chaww





May 23, 2012

laman soosial.

salam.

err sorry for the unmanner title. haha laman sosial laa. now taleh nak ngadap lama sgt kt Fb or twitter sbb makin serabut n campur aduk mcm2 hal. bile scroll ade je yg tak kena. ngn media2 dlm tu pun. adoi. just ckup ade Fb n utk aku share pape yg patut jelaa. n twitter pun for those yg aku rasa okay n tak semak kn TL aku baru aku approve or follow. tanak lebih 100 follower. haha menggedik kan aku? :p bia ah. hihi

harini dah masuk ari rabu kan. mlm nnt ade cite best yg sanjana ILOVEYOU tu. muahaha igt aje :p ngeee. last week aku g dinner. org tu bwkkan. lepak kat putrajaya je :) but before that jalan2 kat alamanda. main bowling n mam sushi. hihi :p somel kan. kt bwh ni ade gamba sikit. lame tak letak gamba baru.

 mase ni flash kuat beno. HAHA :p

 yummyumm ;DD

 first time makan Shark Fin Soup. seriouslyyy sedapp!

 ILoveThisPictureSoMuch ;)

 :)

:)

n malam sabtu pulak aku tgk adik2 aku silat kat pentas budaya bbst. ni mereka :) 


May 9, 2012

hi :)

salam

hi readers :DD sorryy late update blog. sejak pakai fon screen luas tu. so jarang online kat laptop sbb selalu online kt fon je. blog pun tak best on kat situ. haha :) sabtu n ahad lepas busy settle kan kenduri abgnol, my cousin. alhamdulillah semua berjalan dgn lancar. hihi mcm tak caye cousin aku tu dah kawen. hahahah

sabtu 12 may nnt pulak aku berniaga kat pesta dahlia. weee :DD jual keychain. for those yang nak shopping datang laa sabtu nanti. siang sampai malam aku ade . weee~~

sebulan lagi lepas tu da start sem baru. one more sem insyaAllah :)

May 4, 2012

seriously

Dilemma