::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

May 30, 2012

Muzanna Hand-made Souvenirs & Gift

salam.

hee title kat atas tu nama utk business aku. panjang kan? aku n muzh kepalanye. haha dea punya idea lah bagi title tu. takpe lah. jnji muzanna tu ade :p insyaAllah dlm bulan june or july aku akn g daftar kat ssm :) takut kena saman. haha ;DD

so yg DH Zone tu tetap under aku. n under Muzanna jgk tau :) so now aku buat foam keychain dan juga felt :) sesape nak tempah banner or bunting pun boleh. sekali printing n design :) so ini je info yg aku nak bgtau arini :) *malas na menaip. haha



kat bawah ni ade contoh felt yg aku buat. sume idea dari customer. padahal baru 1. haha yg pocoyo tu aku sesaje nak test market. nnt akan ade lagi. klu korg nak design kn korg punya bentuk sendiri pun bole. bagi aku nnt aku try buat eh :) chaww





No comments: