::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

May 23, 2012

laman soosial.

salam.

err sorry for the unmanner title. haha laman sosial laa. now taleh nak ngadap lama sgt kt Fb or twitter sbb makin serabut n campur aduk mcm2 hal. bile scroll ade je yg tak kena. ngn media2 dlm tu pun. adoi. just ckup ade Fb n utk aku share pape yg patut jelaa. n twitter pun for those yg aku rasa okay n tak semak kn TL aku baru aku approve or follow. tanak lebih 100 follower. haha menggedik kan aku? :p bia ah. hihi

harini dah masuk ari rabu kan. mlm nnt ade cite best yg sanjana ILOVEYOU tu. muahaha igt aje :p ngeee. last week aku g dinner. org tu bwkkan. lepak kat putrajaya je :) but before that jalan2 kat alamanda. main bowling n mam sushi. hihi :p somel kan. kt bwh ni ade gamba sikit. lame tak letak gamba baru.

 mase ni flash kuat beno. HAHA :p

 yummyumm ;DD

 first time makan Shark Fin Soup. seriouslyyy sedapp!

 ILoveThisPictureSoMuch ;)

 :)

:)

n malam sabtu pulak aku tgk adik2 aku silat kat pentas budaya bbst. ni mereka :) 


No comments: