::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

September 28, 2011

wowww!! its already a YEAR !


salam

utk entry arini khas sempena ulang tahun yg pertama. da genap setahun kita bersama sayang :) macam tak sangka taww. hehe serius mcm tak percaya yg saya dgn awak skrang, bersyukur sgt2 taww. alhamdulillah.....


yg buatkan arini special sbb nye. last year aku first time kelua berdua ngn dea. fuhhh tak sangka dpt jgk kelua ngn dea. sbb nye dalaa dea ex lecturer. takut bena na bwk aku kelua tp akhirnya dlm tarikh yg sama arini dea bwk jgk aku kelua berdua g mkn, n date kat dataran merdeka. hahah kelaka kan. dulu date kat situ je. dua2 cover malu n segan2 lagi. hahaha lawak ah. serius mase tu sweet. dea dulu n skrg laen. hehehe yelaaa first time kelua, ngn student pulak tu. mase tu aku duk hostel. dea lect kat situ , mane bole bwk student kelua. haha takut sgt tapi sbb dea dah tak ngaja kan. dea pun mase tu tak bwk WTB dea tapi bwk livina mak dea sbb takut org cam keta dea. haha comel kan ? hihi skrg tak takut pun :P tapi mase neh hbgn ktrang tak kecoh lagi. seigt aku hbgn ktrg dihebahkan awal taun neh kot. hehe haihhh really miss that moment :) yelahh lepas da lame ngn dea, mane nak dah lepak2 n date kat dataran tu lagi. hahah



tapi yg paling sweet yg paling aku igt mase kelua ngn dea tu. lepak dataran, dea mntak cincin aku n tgk cincin. mayb mase tu tade topik kot na bebual. hahaha ! then masa na balek tu. dea luahkan isi hati dea....serious he really mean it. mase tu ayat dea mmg trully menusuk kalbu. dea ckp dea terima aku sbb aku sntiasa ade waktu dea sepi n aku sentiasa ade bile dea perlukan seseorang. masa tu dea ckp lagi yg dea nak lupakan kisah lama dea n nak open n build new life. mase tu aku terkedu n rase mcm dihargai sgt2. aku kan pena frust sbb dea buat tataw kat aku tapi sbnanye aku yg silap. dea cume nak amek ruang n mase utk fikirkan betul ke tak ape yg dea buat. betul ke pilihan yg dea buat. n mase tu jgk aku janji aku akan setia n jaga dea sepenuh hati aku.

( anddd.....yg taleh aku lupa sbb mase tu aku pgl dea abg n aku just gelarkan diri aku yana. so aku taleh bygkan skrg klu aku pgl dea abg jgk. sbb dea ta suke aku pgl abg sbb npk sgt dea tu tua ( dea yg ckp sndiri) haha dea kate nak lagi sweet so tuka laa pgln laen ea sayang :P hihih tana org pgl abg konon. tp klu aku tgk org laen pgl dea abg mesti aku jeles ouhh, aku tataw nape. haha takpe laaa. pas kawen bole pgl dea abg kan. tana suda en. hahah! ;D ;P haihhhh hehehe... )

serius sekarang aku makin sayang n cinta sgt2 kat dea. setia pada dea sorg wlaupun byk dugaan yg dtg. byk yg datang minta terima cinta tapi aku tolak sbb ade dea. dea jaga n hargai aku secukupnya. mmg manusia ada kelemahan, ade sala dan silap. tapi dea jgk ade keistimewaan yg tersendiri. mmg dea selalu buat aku menangis, sedih, sakit hati. tapi dea jgk yg buat aku gembira, n terasa mcm tade sape dpt bahagia kan aku mcm ape yg dea lakukan kt aku :') dea cahaya hidup aku. mmg tanpa dea aku tade ape dah kat dunia neh. Moga Allah satukan kita sayang. aku mohon n aku taw taun depan adalah taun harapan kita. aminnnn....<3


iloveyousomuch.

September 27, 2011

story moryy

salam

hi hi sume. tadi before nak post neh. tga asyik bukak n baca entries yg lama. haha stok 2010 sume stok leleh. sedih sume frust. hahaha bile fikir balek mmg kelakar. tp aku bersyukur laa sbb taun neh tak jadi cm taun lepas. taun neh alhamdulillah aku bahagia. duka dalam bercinta tu adat laa kan :)

skg neh aku kat UPM. with my sayang tp dea keje n duk kat bangunan laen. haha aku tumpang masterroom dea jeh. aku da mamai dah. study subjek IPC neh. haihhh nak pengsan rase -.-'' tu tadi aku sempat tido. ade 2 chapter kena cover lagi. tgl esok je pulak tuh. hahaha adehhh. its okayy. chilll chill. tgl 2 paper je lagi. ahhaha pastu kita enjoyyy ;DD



haaa korg da tgk belum 2 cite kat atas neh ? korg pegi laaa tgk. sumpa tak rugi. hahaa mostly raya tak jadi. mmg lucu gile ah. bini2ku gangster pulak kelakar tp ade part sedih jgk laa yg aku meleleh sbb bab2 poligami n kawen ramai neh aku lemah n fobia sikit. tapi dua2 cite neh mmg best taww! haha smlm laa marathon tgk dua movie neh. kol 5.30 tgk raya tak jadi. pastu kol 9.30 pulak tgk biniku gangster. hehehe adehhh rase cm na download cite neh ^^ wee~


bercerita tentang arini, sebenanya aku excited sbb sok da 28hb. YaAllah syuukurrr dah setaun hubungan ktrg. wlpn mmg da setaun lebih ktrg kenal tapi ktrg buat specific date. heee iloveyousooomuchhh sayanggg :)

September 26, 2011

September 25, 2011

stress

korang mmg laa senang bole bile2 mintak duit kat mak bapak korang tanpa fikir pape pun. korang ade pinjaman. tapi agak laaa. pandai laaa saving sikit. fikir laaa jgk org lain. jgn sampai susa kan org if na buat sesuatu tu. dari benda tu hepi jadi tak hepi. hmm 

photoshoot

salam




haaa lawa tak ? hahaha tu baru sikit sbb gamba fully shoot tade kat aku. sume dlm camera lagi satu. nnt aku da amek aku insert kat sini eh. hahaha tade keje wehhh seriusss ;DD

malam semalam ah, dlm midnight camtu dorg maen makeup2. sambil tu tgk movie yg da dwlnd. so lepak dlm bilik ramai2. sape na makeup then kena amek gamba. mase amek gamba dlm kol 3am. bygkan sok nye paper CTU. mane tak gilee nye. ctu pun ta pena dpt A+ hahaha. tp still A okayy ;P mane tak nye kol 3 pagi sbb sorg makeup 3 jam. hahahha but serius i comel. lalalala

sape na jadikan saya model bertudung. silaaakan ;P hikhik

September 22, 2011

is this my blog ? woww ;)

salam, hahaaa rajin tak aku. gilaa kan ? haha maen letak je sesuka hati. tapi ape yg aku letak semua neh ade makna tersirat yg aku sukar nak jelas dgn perkatan atau percakapan yg terus terang. hehe :)

pape pun ape komen korg kat layout warna2 n benda baru dlm neh ? tak byk pun laa. heheh but sejuk hati je. heee papepun. berdoa agar apa mendapat apa yg dihajati. aminn


p/s : tga kurang sehat sbb stress exam kot. hahaha lusa n ahad start another paper iaitu csc n ctu. wish me luck :) 3 pointer again hopelly. maintain it. aminnnn

September 20, 2011

Forteen - berdua bersatu


hahahah okayyy. actually aku baru tgk vid neh. patutlaaa housemate aku gelak2 bile aku dga lagu neh. mmg lagu neh sedappp sgt <3 tp tgk vid neh mesti gelak. sebb funny cara dorg tuh. HAHA ;DD tapi besttt

first paper

salam

yeahhh semalam first paper final exam iaitu Bel 311. terbaekkkk laahhh first time ta cukup 3 jam. nonstop menulis dan menyelak kamus. HAHAA hebaattt en ? smpi bengkak2 jari neh. byg kan satu article aku spend dlm sejam lebih. so essay na kena buat lagi. tgl 45 minit je lagi. ape lagi. mcm hareemmm laa aku kelam kabut. hahahaha sengal betul. selalu aku stat ngn buat essay dulu baru buat reading, tapi smlm aku buat reading dulu baru essay. tebalik yeee. haha

balek je tgu after magrib. dak ruma ajak g mkn lua. aku tga kelaparan gila. mase tu dlm hati haiihh dorg neh na bwk aku kemana neh. aku pun diam jelaaa. smbil tu texting ngn muzh je. smpi je nilai. tgk dorg stop kat piza hutt..pehhh mkn piza yeee. hahaha tapi nak tawwww !! dorg da reserve dulu, so aku pun cam hairan. bile pulak laaa dorg reserve n order dulu. aku pun duduk laa. ngn yg laen skali. TETIBA workers kat piza tu nynyi lagu bday kat aku ngn kak ikaaa ! aku mcm shock gilaaa. aku igt dorg bwk kek utk sape. aku pun mcm na join nynyi laa skali tp arah kat aku ngn kak ikaa. fuhhh terharuuuu gegilaaa ah dorg buat suprise camtu. aku serius tergamam kjap. haha kelakaaa. makan laa puas2 mase tu. feel very thankful to them. thanks yeaaa my housemate :) then balek dpt gift dari faz^^ comel dpt pinguuu. nnt aku masukkan ea gmba pingguuu ^^ heee thanks sangaattt. before smpi ruma g karokeee dulu ngn dak ruma. bole tahan laa 2jam lebih melalak. hahha last2 bwk lagu isabella 98 yg ade duet 4 org tu. ape lagi, tuka2 mic laaa. aku bwk zamani punya aku sndiri yg cair tgk dea. hahhaa ape daaa -.-''

September 18, 2011

laaazyyy

malass nye maw update iini blog. 

hahaha, tomorow first paper untuk final exam this semester. dah na abes sem 3 ;) sgt cpat kannn kannn. 

hope i can achieve my dreams. 

so esok first paper isitu paper BEL311. takut sbb malas na jawab essay tuh -.-'' hahaha tade lahh. just tataw na karang essay. sir pun aku ta bape na paham. hope ape yg aku buat sok ta lari format. hahah aminnn. so kite berkorban utk 2 minggu. 


facebook pun aku ta bole bkk. my sayang da pgg, mcm sem lepas laaa. dea kate na bkk sgt, bkk fb dea. hahaha so now dea pgg fb aku. na elak dari saket jiwa dlm fb tu. sbb setiap akhir sem mesti timbul mcm2 masalah. peningggg ouhhh! saket jiwa dan raga. hahaa papepunn relaaxxx. abes paper kite enjoyy yeaa ;) 

LETS STRUGGLE FOR 5 PAPERS <3

September 3, 2011

selamat hari raya ;)

salam

heee lama tak update. lebih seminggu kan . raya pun dah raya ke 5. maklumlaah seronok beraya di kampung. skrg kat sepang baru dpt online.

ari sabtu aritu balek kmpung. smpi laa jumaat mlm smlm. seminggu kat sana. mcm2 benda buat. tak berjalan sgt. just spend day with cousins kat kampung. duk lepak2.

yg penuh semua balek mase raya kedua n ketiga. mase tu berkumpu ramai2. amek gambar whole family. penuhh. ade gamba2. nnt aku masukkan. separuh je ade sbb dari fon sendri. heee selamat hari raya semua. maaf zahir dan batin. kelas nak stat daa. mula fikir assignment n final exam. hahahah

 my family. tema brown taun neh ^^

 gugurl ;) cousinns. baru half ^^

 me :)


boboyyy. baru half jgkk :)

semua neh masa raya pertama je. hee nnt aku masukkn lagi.