::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

September 20, 2011

first paper

salam

yeahhh semalam first paper final exam iaitu Bel 311. terbaekkkk laahhh first time ta cukup 3 jam. nonstop menulis dan menyelak kamus. HAHAA hebaattt en ? smpi bengkak2 jari neh. byg kan satu article aku spend dlm sejam lebih. so essay na kena buat lagi. tgl 45 minit je lagi. ape lagi. mcm hareemmm laa aku kelam kabut. hahahaha sengal betul. selalu aku stat ngn buat essay dulu baru buat reading, tapi smlm aku buat reading dulu baru essay. tebalik yeee. haha

balek je tgu after magrib. dak ruma ajak g mkn lua. aku tga kelaparan gila. mase tu dlm hati haiihh dorg neh na bwk aku kemana neh. aku pun diam jelaaa. smbil tu texting ngn muzh je. smpi je nilai. tgk dorg stop kat piza hutt..pehhh mkn piza yeee. hahaha tapi nak tawwww !! dorg da reserve dulu, so aku pun cam hairan. bile pulak laaa dorg reserve n order dulu. aku pun duduk laa. ngn yg laen skali. TETIBA workers kat piza tu nynyi lagu bday kat aku ngn kak ikaaa ! aku mcm shock gilaaa. aku igt dorg bwk kek utk sape. aku pun mcm na join nynyi laa skali tp arah kat aku ngn kak ikaa. fuhhh terharuuuu gegilaaa ah dorg buat suprise camtu. aku serius tergamam kjap. haha kelakaaa. makan laa puas2 mase tu. feel very thankful to them. thanks yeaaa my housemate :) then balek dpt gift dari faz^^ comel dpt pinguuu. nnt aku masukkan ea gmba pingguuu ^^ heee thanks sangaattt. before smpi ruma g karokeee dulu ngn dak ruma. bole tahan laa 2jam lebih melalak. hahha last2 bwk lagu isabella 98 yg ade duet 4 org tu. ape lagi, tuka2 mic laaa. aku bwk zamani punya aku sndiri yg cair tgk dea. hahhaa ape daaa -.-''

No comments: