::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

November 14, 2011

Tag from Sharina :)

salam


firstly i dont know what is this. haha first time buat benda2 mcm neh btw thanks sgt too my cousin tersangat raapaat sbb sudi tag saye yee :) hihihi so can we start now?

first.

1. You must post this rules.



2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.




3. Answer the questions tagger set for you in their post. And create 11 new questions for people you tagged to answer.




4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.




5. Go to their page and tell them you have tagged him/her




6. No tag back!

No 1 sudah.
then No 2 pulak.....-.-'' malas nye. amende aku nak merepek jap neh.

1. saye tak sabar nak kawen (sbb minggu neh asyik teman org g settle hal kawen je, HAHA)
2. saye ada buah hati yg sangat2 saya sayangi dan cintai. wahhh jiwang sehhh :P
3. saya excited nak masuk semester 4 dah sebab tak sabar nak abes kan diploma. (pasal kawen jgk ke aku neh, HAHA -.-'')
4. antara wishlist yg ade dlm kepala otak saya: nak beli Iphone ! haha n nak ade kereta sendiri (itu antara je eh, penuh list kang. hahha)
5. saya nak jumpa Faizal Tahir laahhh !!! korg denga tak? hahaha gilaa saya.
6. kalau saya kawen kan saya nak shenna sharn jadi pengapit saya. saya dah cop dulu. haha gilaa mesti dea ckp saya ilang akal. mmg saya gilaa skrg. hahaha :p
7. suke pendam perasaan n suka nangiss. (bukan suka dah tapi mmg selalu nangis) hahaha
8. saya kuat cemburu tgk blog orang yg lelawa tapi dlm hati saya, bkn nak bermegah dgn blog sendiri. neh tmpat saya share mcm2 benda. bkn utk famous amous. (erk) hahah
9. aku nak kawen jgk taun depan. nak nak n nakkk. 
10. saya ade twitter tapi saya tak suke add orang sbb kat blog laen kat twitter laen. its my place to talk privacy. hehe ;) (give me your reason if you want it)
11. erm ape lagi eh. thanks la sebab sudi baca menatang alah neh. hihihi kidding :) takde idea dah.

Done No 2 :)

lets go to No 3~~ ape yg sharn suh aku jawap neh. hahah meh tgk :-

1. Drama apa yang paling best?Kenapa?
tak minat laa drama neh sayang. haha erm ape ek....eemmm..( 10 minutes later )......errr tade kot sharn. hahhaha

2. Filem apa yang paling best?Kenapa?
ohh my . filem manyakk ouhhh ;DD yg paling latest n best tgk cite shark night sbb rase nak tampar jerung yg buat kite sakit dada tu. HAHA n cite raya tak jadi :D kelaka sgt2.

3. Bila jalan-jalan, korang suka pakai selipar ke sandals ke kasut?
depends on kemana nak pegi. if shopping pakai sandal or heels. if g pantai or g ruma nina. kite pakai selipa je ea bole? HAHA

4. Antara kucing dan arnab, yang mana satu idaman anda?
ARNAB surelyyy! :DD sebab? errr...

5. Secara anggaran, berapa lamakah anda online dalam satu hari?
tak tentu.sbb sekarang tga cuti sem so agak lama nnti da start kelas pun lagi tak tentu. bhahaha 

6. Kalau Malaysia ada empat musim, musim yang mana anda suka?
musim yg ade bunga2 tu. hahaha :D

7. Negara yang paling teringin untuk dilawati?
Negara yg ade banyak makanan seafood yg MURAH. ade ke ? hahahah! n tempat mcm ade disneyland tu (cm bebudak kan? hahah)

8. Apa jenama laptop/notebook/desktop yang korang tengah guna sekarang?
LENOVO laa bebeh. kita kan sama ^-^ ''gunalah lenovo, pasti takkan menyesal'' trademark den. hahaha :p

9. Apa hadiah hari jadi yang paling berharga pernah diterima?
ermmm mase form 5. terasa sgt2 dihargai. hahaha sbb mcm2 dpt n junior pun bagi kad bday so mcm terharu. but paling2 berhaarga bday baru2 neh. my syg bagi frame gamba kitorang yg dea buat sendiri n design sendiri then dea wish bday kat tgah2 tu. aww sweett :D

10. Anda pernah jumpa selebriti atau mana-mana orang yang famous?
ramai dah. tapi tak pena pun keja dorg. kalau jumpa Faizal Tahir je saye akan kejar. seriously haha sebab aritu jumpa tomok kat Mines pun buat tataw je. sengal kan kite. hahahha

11. Kalau saya ucapkan terima kasib sebab sudi jawab soalan saya, korang jawab?
samasama sharnnn ;DD thanks sbb tag kitee tawtawww :D cayanggg awak sesangat lah. heee <3

hahaha done jawab soalan cik adik neh. so kena create soalan pulak utk korg iyooo. haahha jawab jgn tak jawab ;D

1. korang ade pakwe tak? dea sayang korg lebih dari korg or korg sayang dea lebih?
2. korang nak kawen bila? HAHA :p 
3. korang pakai fon ape ea sekarang neh? 
4. korang suka kereta ape n kenapa korang suke bebeno ngn keta impian korang tu?
5. ape pendapat korang tentang kahwin awal? pendapat je ea tamo kritik :p
6. korang gilaa ngn warna ape eh? ;)
7. kalau korang jalanjalan kan, korang lebih selesa pakai seluar or kain ?
8. kalau beli barang kan, korang suke tgk  jenama dulu ke or sedap mata dipandang? hahaha
9. neh best neh nak share n tanye..!! hahaha tema wedding yg korang impikan nanti kaler ape? aku kaler coklat silver. ekekekeke :p
10. korang lebih rapat ngn mak or ayah korang ?
11. macam nak tanye lebih tapi tak boleh dah ea :p saje malas nak langgar rules. so ape korang rase bile aku tag korang? hihihi :)

wahhhh settle bikin soalan. hahaha bukan soalan SPM ea :p hehe 
selesai No 3. tapi nak tagg 11 orang. kena tgk dulu sape yg aktif blogger. baru best ;D jum kite cari. kalau korg nak buat 11 org buat laa. eden tak larat ramai2..

1. Neya ;) *amrisayepunye
(silakan buat yeee :p)


(hahaha rajin2 kan diri tu taww)


3. winnie *winnielovinit
(spend laaa kejap buat neh :p)


4. aqish *qisgudgurl
( jumm joinn jgk buat neh, hehehe )


5. mimyyy *citmonofus
(awakkk...try it)


6. linaa *lynansary
(lalalala~~)


7. kak ida *audiidamerczzz
(taw akak tak busy kan. haha buat cepat ;p)


8. syaa *syasyarazi
:P


9. Ariff *abdulariffabdulkarim
(kegedikan kaw yg melanda...jawab cepat! hahaha)



okayyy dahhh ! ;D






No comments: