::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

May 25, 2011

resultt

salam.

okayy before tido. aku tgl kan se-entry nurkilan. :P



bout my result laaa. yg student UiTM duk kepoh sgt tu. haha so result aku agak menurun this sem. last sem 4 A but this sem buang 2 so ade 2A je. haha adehhh. yg laen sume cantekkk B je but BEL dpt C. almost repeat okay. but alhamdulillahhhhh sgt2. klu tak kena extend sem okayyy. n CTU iaitu agama. tetap A :) itu yg penting. heeee klu agama B. ayyoooo. apa maw jadi dgn ini punya anak. hihi

so org pertama yg taw ialah muzh laaa sbb aku sdg skype ngn dea tapi dea da bantai tido. so dgn mamai dea yg macam nak tanak layan aku. so lantak laaa. geram pulak. but syukur pointer aku still 3. dulu 3.2 so dea jatuh gedebuk tolak 2 jgk. aishhh ape maen tolak2 neh. next sem jgn tolak2 lagi taw. hehe.

parent aku belum taw lagi sbb dorg nyenyak tido n ta suke di ggu waktu tdo sbb sok na bgn g keje. so sat lagi before aku lelap. aku anta text jelaa kat dorg berdua. heee syukurr sgt2  ta repeat tawww. tataw na ckp cane sbb klu repeat.haihhhh tataw na cakap ape laa. btw ciannn jgk kat yadd. aku harap dea beruba n kuat. so dpt yg terbaek utk next sem okay ?

utk esok igt nak folow muzh lepak kat UPM.tgk laaa klu dea free eh. haha okayyy kat fb masih kecoh tntg result. n aku pun tak larat dah actually. perut n belakang sgt saket. so mahu rehat dan tido. gudnite all :)

p/s : pasal fon baru tuuu ea ? terpulang kat dorg laa nak bagi ke tak. aku tak mintak dah sbb aku taw result menurun :) okayyy. niteeeee

No comments: