::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

May 23, 2011

entitle lagi

salam

hari ini hari isnin.

23 May 2011

bersamaan dengan 23 Mei 2011

hahahah sengal ! lusa result laaa. excited pulak. pelik tade rasa takut. hehe pelik kan ? entah laaa sbb last sem taku gemuruh gile tahap dewa (fulamak) hahah last2 result e'elehh okay je. hahaha aminnn syukur. sbb da usaha. klu rendah pun. hasil usaha sendiri. heee tapi teruja laaa sangat ;DD

okay stop kejap pasal result. td bual2 n tgk tv ngn mak. dea bual2 ckp2 then tetiba kelua ayat " na cari laa keje sambilan. cari duit poket utk belajar " . n aku macam . OMG mum ?? are you serious. mcm mane nak study sambil keje. dea suruh aku berjual beli mcm online shoping yg org sllu buat tu. dea suh aku jd promoter. ohh myy. aku tade jiwa business laaa maaa. bile camtu. lagi sayu hati neh. klu cakap bnda neh kat abah msti abah bebel kat mak sbb mesti dea ta setuju. but mmg aku cam terdiam. aku pakai byk sgt duit ke. baek aku amek pinjaman je. tah laaa. tapi terdetik jgk na cari part time. tgk laa nanti mintak kat muzh keje. jgn dea bagi aku suh design sumtin sudah laa -.-" hahaha.

No comments: