::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

May 22, 2011

another bored day

salam

heloo readers. im bored here. parent tade. kelua g dinner. so aku kena jaga ruma. da kenyang. badan still tak sedap. nak mandi tapi malas. sat lagi laa. mesti segar. tak tgu si kecik neh tido. baru aku bole tgk tv. kena layan katun dea sampai tido. my mum kate pastikan kol 11 da tdo. sok dea exam kat skola.huhu

td petang, da beli sikit barang. so tgl yg paling penting lens aku je. sbb da hampir expired. takut na pakai dah klu camtu sbb beli migrain aku cam dulu. dea terus naek ke kepala. hehe so tgl lens je. td pun da list ape yg aku perlu utk belanja mase stat kolej nnt. nasib yuran ta byk. bole straight bayar. sayang laa kat UiTM :) then kena prepare duit sewa ruma pakcik tu kutip weekend neh. haiyakkk. duit buku lagi saya tataw bape na guna. ciann my parent. huuu neh la org tade pinjaman. takpe tgl 3 sem je. hope kuat.



rabu neh result kelua. sape tak seram. tapi dlm mase yg sama excited sbb nak tgk pointer. esok dah isnin. pastu selasa....then rabu . tapi nak takut ape sbb tu hasil usaha kite semua :D

No comments: