::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

October 4, 2011

yeah you guys win :)

salam

selamat pagi ;) alhamdulillah aku dpt tido dgn tenang. mmg laa tenang sbb mata pun bengkak gilaa so mmg susa na bkk mata laa kan. hehe sementara aku upload n tgu loading lagu doa qasidah by Al-kawakib. hati aku pun da sikit tenang. syukurr...thanks kepada yg menasihati aku. aku tataw na berdiri dkt sape. n Allah buat sesuatu perkara tu sbb dea nak tunjuk kan sesuatu. n mmg dah tertunjuk pun. so hati dah tenang sikit n aku pun na berkata2 sikit sbb ini first n the end kat sini sbb aku mls na igt fight or anything.

firtsly, aku buang semua dari facebook ade sebab nya. kalau korang da besa korg bole fikir kenapa. aku ada hati n aku  tana dah bertekak melawan sana sini. dgn kawan sana pun kena. kawan sini pun sama. manelaa aku ta fobia na berkawan. mereka ckp mereka terkilan. okaayy aku minta maaf. korang terkilan dgn aku tapi aku ada hati kot. jgn laa terus menerus kat fb tu. cuba on talk. aku klu tak dpt mmg tak dpt. korg jgnla na besa2 kan cerita. aku taw kaw TERKILAN sbb tak igt bday kaw. okayyy serius aku mnta maaf ssgt. korg tak kenal aku sbb tu korg tataw aku cane :( aku pelupa orgnya. nak buat mcm mana. hari ahad tu even aku mkn2 kat ruma clsmate aku. mulut n hati aku tak lekang ckp pasal kaw. bday kaw mase tu.


n pasal ajak kelua tu. korg ajak aku mcm ajak2 ayam. korg rancang then ajak aku masa aritu jgk. yea mmg aku DEKAT. tp org dekat ta semestinya lapang. for student OM dorg taw laa. benda yg dah plan yg dah rancang. takan na batal cancel camtu je. n korg tak serius ajak aku n mase tu aku tga penat aku pun ta dpt na fikir ape. kepala korg lapang lagi :( aku mcm2 benda nak kena fikir. korg bebas lagi ade kawan ramai. bf pun tade n kalau ada pun tak seserius muzh. klu korg kat tmpat aku korg phm aku mcm mana. n klu korg sakit hati pun jgn laa menyindir. aku klu sakit hati ngn korg sgt2. aku tetap simpan n aku tak aibkan dkt public sbb korg kawan taw. n ade buruknya aku buat camtu. aku igt korg tak besa kan hal mcm neh. tp korg sama mcm pihak yg aku sdg sakit hati jgk. aku na bwk bincang pun hati aku ta sanggup na berdepan ngn korg. aku malu sbb korg marah aku perli aku n jaja cerita aku. again, korg mmg tak kenal aku lagi :( manner you guys punya word. kita semua nak masuk 20 taun da. aku ta bole sgt na nasihat org sbb aku sndiri pun tak ternasihat n aku cari org utk nasihat kan aku.

pasal rapat tak rapat. dekat tak dekat. sory bkn itu aku mksudkan. n pasal bday aku tu. pasal aku merayu korg kena dtg jgk. SEBAB mmg korg sume akan dtg tp sorg tu tetiba ta jd dtg.actually aku tak paksa pun. its just a text. klu aku ckp aku ta dtg if org tu ta dtg. takan aku na buat camtu. aku kena attend jgk sbb yg laen ade. n klu ta ckup org pun aku ta kesa sgt. ade aku merajuk ngn korg aku tunjuk betul2 ? korg rase tade kan. n korg rase ta pernah kan ? mmg sbb aku tak perna tunjuk sbb aku syg gila ngn korg. aku agp korg sahabat taw bukan kawan. tapi skrg tak lagi. korg sume tahlaaa :( aku minta maaf aku tarik diri dari korg. aku tana sakitkan hati korg lagi. aku taw aku suka buat masalah. ckup laaa ape yg aku lalui. aku teruk sgt. aku tataw na jaga hati sape dah. tiap sem mmg aku kena. YaAllah aku tak kuat...:(


aku tataw ape yg aku dah tulis sbb aku tak baca blk. aku dah luah kan. aku dah buang korg n aku takan jejak dah blog korg lepas aku publish entry neh. aku tana sedih2 cuti neh. aku mmg lari dari korg. bia korg ckp aku pengecut. aku rela jadi pengecut. sbb aku taw ape aku buat. aku sayang korg smpi bila2. n bia aku smpan dlm hati aku je. klu ada jodoh kite terserempak kat mana2. senyum2 k. salam...:'(

No comments: