::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

October 25, 2011

Sunway Pyramid

salam

semalam aku jalan2 maa ngn junior aku mase skola men dulu. dorg rindu aku :p hahaha tade laaa. smlm pun jalan2 g SP. dga nye na maen ic skating. haha okay. dalam hati aku ckp aku takan join. so smlm aku g SP naek knderaan awam. sbb tade trnsportation sndiri kan ^^ ahahaha ;D

sampai sana dalam kol 12 lebih then bungkus mknn trus grk g skating. last2 dorg pujuk suh aku maen jgk. nak tanak aku join laa dorg. first time. aku join je laaa. takut2 nanti ta merasa lagi skating. hahaha so harga pun berpatutan. klu nak maen ice skating nnt, korg jgn lupa bwk socks n glove sendiri taw :) 

then aku start maen. mula2 seram jgk laaa tapi okay :) best jgk dpt skate. yg paling best nye 2 kali aku jatuh !! hahha first jatuh biase. second jatuh mcm na terseliuh kaki. so aku trus stop maen. dorg still lagi maen. till kol 4 kot. aku just window shopping kt mall sunway tu ;) 

yg paling ta tahan mase tu aku kena flirt ngn abg photograhper kat situ. india pulak tu. adoiiii -.-'' seram sejuk na lepak kat situ. HAHA ;DD btw aku malas na full story kat sini. but smlm mmg release stress jgk laaa. :)

bwh ni ade sikit gamba dari fon aku. tak clear sgt :)

 makwe cun. HAHA :P
 them
tgk laaa my kasut :P

No comments: