::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

October 12, 2011

need attention

pleasee...sikap dea mmg camni ke :( YaAllah kuatkan aku...

rase mcm na cabut je segala benda yg aku bole cabut. na jerit tp da tga mlm kng org kata aku gilaa. aku tataw aku bole tahan tahaapp mane. aku phm dea penat....aku je yg suke cari pasal.

cause i need attention..

benda laen aku bole kawal lagi. tp bile masuk bab dea. aku lemah gile. aku tataw nape aku sayang sgt kat dea.tp geram. da laa dea busy siang, malam pulak sambung kerja kt ruma or g setel hal lain or TIDO. :( aku tak sala kan dea pun. aku sunyi.......

kngg jd mcm td. dea ceramah n nasihat pnjg lebar. aku taw dea ta tahan ngn sikap karenah aku. siang layan pangai bos. malam layan prangai awek. aku rasa klu aku tade utk smentara waktu mesti dea tenang kan..

tadi pun geramm je. then letak pastu aku call balek dea ta angkat, kejap je dea tido mati. aku rasa cm na buunuh bos dea sbb smpi dea penat cmtu. tp bile aku ckp camtu dea backup boss dea. aku na enjoy na cari kawan laki laen pun nnt aku cpt serba sala n takut. tah mcm mana tah aku beruba sampai tahap mcm ni setia. bole gila aku.

aku tataw ape yg aku taip neh sbb kepala aku da berat. dea pun da tido lena. aku rasa na bunuh diri tp amal ta ckup n ta insaf lagi.

aku rasa cam nak je koma utk beberapa hari.....

nak ikat hubungan ta dpt2.

1 comment:

Anonymous said...

hehe wat lawak jee . bekalan kalau mantap mcm mane pon but once u decide nak buno diri . xgune juge . sia2 belake :P . no offence eh ;). be strong