::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

June 28, 2011

sabtu dan ahad.

salam

aku mmg suka ber cerita tp ta reti na karang ayat pepanjang ea. hahaha

so minggu yg terakhir bulan JUN neh. aku balek (cewahh balek ea) hahaha tade laa. lepak shah alam. ruma cousin muzh. mulanya ari sabtu tu je sbb cousin gurl dea, ila. ajak jejalan. sbb dea sesorg je. so aku jelaa geng dea. hehe so rancang2. pagi sabtu tu pepagi buta muzh amek aku sbb dea lepas tu na rush g persembahan. lepas tu aku ngn ila jejalan kt sunway. mkn, men bowling kejap , mane game pastu ade beli brg sikit. hehe

lepas tu balek tu masing2 penat. nak petang dah.smntara tgu muzh  balek. tertido kat ruang tamu. then malam tu rancang p ICT. hahaha best laa sbb ade cousin dea yg gilee2 tu. amek gamba then jalan sana sini. balek dlm 1 lebih kot. tido terus kat ats.  yg laen sume tdo kt bawah. sbb ruma tu officially lelaki yea. haha aku ngn ila special tmpat tido.

then esok nya pagi tu tade ape. ptg aku masak ngn ila. aku buat smbal sotong campur udang. bole tahan laa sampai licin. sempat jgk aku mkn. klu tak abes aku tak merasa ;P hihi guna cili kering tu okay jgk ea. then lepak2 ngn muzh. dea ptg tu siap2 na g persembahan ptg pulak. aku tade buat ape rehat jelaaa. malam nye dorg sume g maen futsal. aku ikut jelaa. na tgk cik abg tu maen bola. hehe hebat jgk laa. jadi keeper pun bole tahan :) ade gambar2 kelaka dea tu. hehe mlm tu dlm kol 10 da balek. muzh penat drive so esok nya baru balek. hehe

No comments: