::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

June 10, 2011

heartless

aku tataw na cakap ape dah. now dah tahap kritikal. aku tataw na cari sape. aku buntu. aku tataw na ngadu kat sape. aku da taleh fikir ape2. hanya satu je dtg dlm fikiran aku.luah je kat blog even ade org baca. even ade org kutuk. janji kaw dpt menaip. kaw dpt bercakap sndiri dlm hati kaw.


mase neh air mata tga bergenang. mengalir deras. baru lepas call dea. aku tataw laaa. nak hampir setaun aku ngn dea. takan dea still ta rasa n ta kenal nada suara aku mcm mana. n klu dea penat pun okayy. aku PAHAM. but atleast tanye laaa kenapa neh, pujuk laaa sikit. yaAllah. kenape hati kaw tabah sgt yanaaa. aduhhh kdg2 terlalu tabah n tahan n sabar. bole sengsara. selera hilang, diri pun tak terurus. hope ta ggu belajar aku.

aku ta mintak pape pun

aku tak desak pape pun

takkan sume nye nak aku jelas kan satu persatu.

aku taw kaw baca neh mesti kaw nak tegak kan pendirian kaw jgk.

yea aku taw aku belum lalui ape yg kaw lalui. kata kata yg selalu kaw ckp. aku kena byk belajar right ? aku muda lagi. aku ego. aku tak pandai kawal perasaan. aku childish. kebudak budakan. tak matang. kan ? yeaa aku buta. buta hati. buta hati kerana CINTA kaw ;( aku buta ! :(( aku sayang kawww. aku tataw na ckp ape dah.

sbb kaw aku tak bergaul sgt ngn mana2 lelaki.sbb aku syg kan hbgn neh. sbb aku serius ngn kaw. sbb aku tak pernah syg org laen mcm aku syg kaw skrg :( aku tak pernah sekuat neh. aku tak pernah bertahan smpai tahap neh. aku cinta kaw laa muzh ! aku phm kaw. smpai aku nak jelas kan pun aku tataw. aku paham kaw seriusly mmg paham. tapi pleaseee. aduhh :(  bole gila aku. jgn smpai tahap aku pura2 gembira ngn kaw. yeaa mmg aku bahagia ngn kaw tp bahagia ngn happy laen. kaw da jaga aku sebaek nya. sumtims ape yg kaw buat tu. bagi aku kaw bole buat bnda tu tapi kaw da laen :(( kaw da ta ajak aku skype. bile aku moody. lame2 msg then kaw sng je hepi  tp tak cool down kan aku. myb kaw cube or mayb aku ta perasan. aku minta maaf. tp ade part yg aku taleh terima sygg.

bak kata kawan kaw. untung dpt kaw. sbb nanti masa depan aku cerah. yeaaa aku taw. aku kena kuat. kena sabar tapi biarlah kite sama2. jgn la kaw tgl kan aku. abai kan aku. aku taw kaw byk keje. but atleast bagi taw aku ape kaw buat. kaaw kat mana. so that klu bnda tu mmg aku ta patut kacau or call. so aku takan call or kacau kaw. kaw taw aku ade kaw sorg je.org laen tanak layan aku pun sbb dea taw aku cinta kaw sgt n hormat hbgn kite. yaAllah. aku tataw ape yg aku luah kan neh. aku rindu kaw yg dulu. siyess aku rindu :(( aku tataw na kate ape. myb sbb kaw na abes kan research kaw taun neh. n kaw da bgtaw aku. tapi. tah laaa. mayb aku degil. tapi aku sunyi sygg ! kaw tataw mlm2 kaw tido dulu. aku mngharap kaw bgn n call aku. or bile2 pun aku harap kaw terus call aku.

okayy aku taw aku da byk susa kan kaw. aku selalu ckp kat hati aku. aku tanak semua tu. aku nak masa kaw. aku nak kaw ade ngn aku. tp yeaa aku taw aku takan dpt. myb lambat lagi. entahlaaa...kaw msti stress. fedup tertekan. ngn kerja kaw. gf lagi. family lagi. susa kan jaga aku ?

aku tak sebaek kaw muzh. kite sgt beza. klu kaw bkn dgn aku. kaw mesti tade nye stress camtu. kaw takan lalui neh sume. aku perosak. kan ?

aku sayang kaw muzh :( tade sape bole fhm aku mcm kaw fhm aku. tapi sumtims.... yaAllah hmm :( soory for everything. pleasee. i love you....be with me..

2 comments:

nurul afiqah said...

KENAPA NI ? SBAR K..

diyana said...

huhu tade ape :) mase neh ta tenang kot...