::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

June 28, 2011

9th month anniversary

salam

lama sudah tak update blog neh kan. busy lagi. :) dah start life ngn assignment. so mcm heavy sikit.

neh pun nak update sbb arini 28hb again :) hehe sape yg jadi follower yg setia tu mesti taw. hehe


arini dah genap 9th month anniversary :) bak kata org klu yg sedang mengandung tu. da cukup bulan nak bersalin. so mayb lepas 9th month neh. hope masing2 da btl2 kenal each other. but even belum setahun lagi. even actually perkenalan ktrg da seetaun lebih tapi hubungan serius neh blm lagi. hehe

so harap hubungan neh still kekal n apa yg dirancang utk masa depan kami nnt semua direstui dan diizinkan. kami hanya merancang. setiap hari berdoa. bkn senang da dptkan sesuatu. lagi2 bnda tu besar kan :)

papepun kami sentiasa berdoa supaya Allah berkati hubungan kami. kami berusaha untuk menjaga antara satu sama laen sebaik mungkin. rajuk rindu tu mustahil laa takde kan. klu tak suram laa nnt.. hehe

so what else..

to sayang...even waktu neh kamu tga sedap tdo sbb mlm smlm tdo lewat. dah tego tp alasan kukuh dea bagi so phmkan jelaa. n nak marah pun tak smpai hati. just hati neh sayuu je sbb klu nak tgk kan every month aku yg excited lebih. mcm malu pun ade jgk tp entahlaa. myb bg dea benda neh kecik. tp bagi aku. selagi bnda neh bole menggembirakan hati. selagi tu aku hargai. aku terlalu sayang dea. terlalu cinta dea.

yea sayang... i belyiuuuu muchhh :* belyiuuu soo much. dinda cinta kanda muzhafar ;) nak kena babap sok pagi neh. huhu tapi sejuk ati tgk muka comel dea tido kat skype. haiihh tgk laa cane laa nak marah en ? haha;)


somel kan ? ini baby bunny sayaa ;) 

No comments: