::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

April 26, 2011

suka bertukar duka

salam.

its about yesterday. hmm i dont know how to mentioned about yesterday.

siang tu dea smpi sini dlm 1 pm lebih cmtuh, then aku ade paper dlm 2 till 5 lebih. dea ckp after abes paper or mlm dea na meet aku sbb worrie. aku pun okay laa. happy . then after that paper aku tgu dea then mlm dea amek aku. pegi mkn2 then round2 kejap.

dlm mase na balek tu ade dingin kejap. mmg senyap smpi balek. aku kelua dari kereta. terus masuk bilik. im speechless. text dea semua. afterthat dea reply. aku mcm cool down sikit but suddenly aku baca balek semula text dea. dlm byk2 text tu. aku terkejut dga luahan n aku tersentap dea sgp cakap cmtu. n aku pun tarik nafas dlm2 n okayy. i realize it.

aku mmg sentap sgt sgt sgt. then aku diam. aku berfikir. n okayy. sume salah dari aku. mmg aku tak fikir dea. okay salah aku. aku nak dea ikut n turut kata aku je. okay aku terima.

but hmm malas aku nak tegak kan kata2 aku. lemah sgt bile dea ckp camtu.bia lah dea menang. aku....hm biala.

No comments: