::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

January 8, 2013

New Year

salam

hi readers :p sorry lah memang tak boleh nak kerap update blog ni walaupun dah tekad nak aktif berblogger. haha sebabnya kat phone dah ade internet so jarang mengadap ini laptop. haiyakk kesian :p

banyak benda ketinggalan ni.

first nak wish happy anniversary to this blog cause dah 3 years bertahan. haha congrates to me :p sebab masih lagi terus kan usaha untuk menaip n share apa yg patut walaupun dah sangat jarang :)

n also happy new year. haha harini pun dah 8 Januari 2013. takpe lah nak wish juga selamat tahun baru. heheh ^^ 

so apa rancangan untuk tahun ni? erm banyak event aku tahun ni. haha poyo je. takdelah. just ada family day. mayb 3 family day. also paling excited adalah convocation DIPLOMA :D mayb pertengahan bulan ni kot. ada dua konvo tapi yang KTT taktahu bila :) then cousin kahwin, majlis tu majlis ni. banyak lah tahun ni ^^ hope tahun ni lebih baik dari tahun tahun yang lepas. aminnnn..... <3 p="p">

actually talking about my business. macam nak slowdown lah. tapi taktahu nape. tapi tengoklah. tapi erm haha banyak pula tapi nya :p

btw ada satu lagi hasrat tahun lepas yang belum terlaksana *actually banyak* , haha takde lah. just nak post experience ke USS ( Universal Studio Singapore ) , bukan apa, just sharing supaya sesapa nak pergi nanti senang sebab dah boleh prepare sebab baca dari pengalaman orang :) next entries lah aku hapdate eh :p 

aku sedang menunggu result degree ni. tah bilanya keluar. haihhh kalau dapat jauh. sah bulan depan paling gila sekali nak cari rumah sewa n siapa geng dalam rumah tu. huuu sebab memang tak dapat duk luar. tak rajin ah nak buat rayuan. haha 

okay lah sambung nanti yea :D chaw


No comments: