::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

March 30, 2012

keychainn

salam

takde tajuk lain kan. haha keychaiinn keyychainnn! pelik ke? haha kalau pelik masuk blog neh :)

http://allaboutdhzone.blogspot.com/

tu blog tentang foam keychain. sedang berniaga kecil-kecilan. tade laaa laris mana tapi alhamdulillah...hehehe

so haritu start cuti sem. tade buat ape, duk ruma je. smlm hangout ngn housemate. will meet them sem depan. haha will miss them :) so dorg sume sibuk2 cari keje. n aku lak, mak offer keje kat pejabat peguam. tapi td baru dpt jawapan klu aku bole spend dlm 6 bulan cmtu keje sana lg okay sbb nak ganti tmpt orang. tapi kn takpe laa :) susa lak cmtu sbb nnt da masuk sem 5. so just relaxx2, handle foam keychain neh, bilik pun nak kemas2 lagi. hehe :) tapi kalau ade org baik hati nak suruh aku menaip sumtin, dokumen surat or whatever. so bole je ;) hahaha suke bab tu.

petang kng nak serbu sekolah, esok pun nak serbu sekolah lagi. maklumlaa business woman. HAHA ;p


okay chaww :)

No comments: