::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

August 31, 2010

kadang2 orang yg selalu ada di samping kita. kita abai kan. kita ta hirau kan. even kehadiran dea pun kita ta sedar n buat buat ta sedar, then bile insan tu hilang tanpa berita. senyap. baru kita rasa kekosongan. rasa sepi. rasa menyesal yg dea lah yg buat hidup kita bercahaya tak seperti sekarang .

so hargai laaa insan yg sentiasa buat hidup kamu ceria n menyinar. jangan nanti kamu menyesal ^-^.

dedicate to all my blogg reader n expscially to myy BFF , aie sygg. tayah dikenang okayy ;) ade yg lagi baek dari yg tu. jgn mudah give up okayy. Allah lepas kan tu utk kite sbb ade yg lagi better utk kite . wahhh . hehehe. SMILE ^^

No comments: