::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

August 13, 2010

is that true ?

salam .
hey just drop by to write sumtin.

ade laa mcm2 org ckp. ( mcm2 ? ape ayat aku tuh) haha. btw ermmm.cane eh na mule.

betul ke org ckp.boyss ney , bile dea nak kan someone special. punye lahh beriya iya  n bersungguh sungguh. segala mcm usaha dea akan buat utk jadikan gurl tu milik dea. then smpi one time gurl tu da jd milik dea.

dah pulak jadi milik dea. boyss neh rase cm ' ahhh dah jadi milik aku, buat pe aku nak layan sgt. bkn lari mane pun ' .ermm bg yg kaum hawa . phm laaa kot ape yg aku mksud kan neh. kire mcm bfore couple. for boyss. dea sgp buat ape saje utk tackle awek tu. but bile da dpt. buat tataw je sbb da dpt en,buat lyn ta layan je.mcm dulu kerap jgk text pepanjang. sgp call sana sini. sgp dtg jumpe. bg ayat jiwang.tapi pastu dah tade dahh. hahaha. haiihhh

saje je kot. sbb terlintas tadi. tu nak ckpckp kat sini.lgpun kepala aku makin serabut je n saket. ta pena nak elok. suke na berfikir even bende tu ta penting pun, hee;) btw hope tu ta jadi kat aku laaa. if terjadi jgk. ape kesah. aku buat balek laa ape yg dea buat. hehe. ;P tp syg tetap syg maaa ;) <3

haiihhh tga bored neh. nak balek dahlia tapi ruma tga renovate so mesti na study ta selesa. so tido je laaa sini.but mayb sok lusa buka puasa kat ruma sane laa. hehe. other things is na tgk movieeee. lame ta tgk.last aritu tgk cite IP man kot. tah laa ta igt. huuuu.caney la org kaki wayang. takpe. akan pastikan dpt tgk jgk movie. sgt2 nak tgk . HAHA -.-"

No comments: