::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

August 3, 2010

just for fun ;)

salam . 

heyy dlm senyap2. aku jmpe bende neh . klaka jgk bile bace. ta amek siyes pun.hehehe .aku edit kan bahasa dea jadi bahasa melayu sikit. HAHA

  • dulu, sebelum saye couple ngn awak, semua keperluan saye beli guna duit biasiswa sye. skang bile kite dah couple, nk kelua pun saye terpaksa mintak duit ngn mak ayah saye.
  • dulu, sebelum couple, tiap2 semester saye dpt anugerah dekan. sekarang, bile dah couple, tiap2 semester saye kne repeat paper.
  • kalau ade 2 apple depan mata saye, saye akan bagi yang lebih besar untuk awak & yang kecik untuk saye. tapi kalau ade apple depan mata awak, awak langsung x kongsi ngn saye tapi takpe.
  • kalau makan ikan lak, saye bagi awak makan isi ikan tu. saye makan kepala ikan je.
  • saye slalu bg awak hadiah berharga rm300; tapi bile time nak bagi saye hadiah,, jam rm30 tu awak kate rm300.
  • setiap kali bday awak, saye selalu ingt n xpnah lupe nak wish. tapi bile bday saye je, awak selalu kate lupe. 
  • kalau ade awek depan mata saye, awak mesti marah bile saye try nak kacau. tapi bile ade mamat depan mata awak, awak kacau siap mintak no.phone lak.
  • tak cukup ke ape yang saye buat sume tu untuk buktikan saye sayang awak?

hahahaha. just for funn . aku dpt pun dkt someone punye ................haihhh kalau dah putus cinta mcm2 benda belaku kan. tapi harap2 jgn laa sampai aib kan orang. ta elok tawww ;) haihhh bile laa pulak lagi aku nak merasa pahit manis bercouple. heheh ;P gatal -.-"

No comments: