::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

August 23, 2011

erti kawan

salam

aku sgp bersekang mata sbb nak jgk post entry utk harini sbb da tataw nak lepas kan katne. tadi pun baru abes buat tutorial records. shud nak tido. tapi mcm tak lena. so utk puas kan hati. tulis je dlm neh

kepada kawan2 aku yg aku suh baca entry neh. aku pun tataw nape. serabut benaa kot.

benda neh asyik jadi isu je. tah bile akan tamat.

beza sahabat ngn kawan ? entah laaa. aku pun tataw na decribe mcm mana. *erghh saket perut pulakkk, kacau mood jeh* huhhh sambung2*

aku takan balas layanan kat seseorang (kawan) dgn sikap annoying aku if dea tak menjengkel kan mata dan hati aku. aku sebaik baik nya cuba elak utk bersikap mcm tu. tapi dah org buat kite mcm tu. dlm sedar or tak sedar. so nak buat mcm mana. dea terkena balek laa. klu nak kate aku diam tu. tak sgt laa kan sbb biase laaa. melayu cepat lupa. saket jgk kadang2. lagi2 aku jenis yg mudah terasa. aku tataw nak cari kawan mcm mane dah. sorry to say if aku nak tanak kdg2 layan kaw mcm tu. tapi dun worrie sbb aku tak pena benci kawan aku, just aku tak SUKE je :) tapi tah laaa.senyap jelaaa. aku mmg org terakhir. bile dah tade org, tade kawan. baru cari aku. mmg aku sedar pun. n aku tak pernah argue.

to Iza, Neya n Aie.

aku tataw. aku suke kawan ngn korg. aku harap korg jujur kawan ngn korg. serik aku tanak kena layan mcm tu dah. bile ngn korg. sume jadi diri sendiri. marah n sound direct je. mcm neya n aie. klu tak suke ape yg aku buat. tak selindung pun. tegur dpan2. itu lagi elok dari musuh dalam selimut. aku taw aku tak pena show n hargai korg dpn2. sbb aku tak rety. heh ;P yg korg mesti igt, korg sntiasa ade dlm hati aku. bkn hanye muzh n family aku je. korg kawan aku. bile aku kena mcm tu je. menangis hati aku mntak sala sorg dari kaw chill kan aku. myb sbb kite da bertahun kenal. sbb tu senang paham. tah laa aku speechless bab neh. aku tataw nak ckp cane lagi dah. aku taw kawan takan jadi teman rapat kite smpai akhir hayat.

sekarang neh. aku fokus kat muzh sorg je. dea laa kawan aku, dea laa pendengar aku 24 jam. sentiasa ade ngn aku. n doa agar 2012 menjadi tahun yg bermakna bg aku.

kite memang tak bole hidup tanpa kawan tapi kawan bukan segalanya.

aku pegang prinsip tu jee sbb aku lemah bile open topik kawan neh. yaAllah. hmm

No comments: