::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

July 21, 2011

the mines ;)

salam.

ouh excited nak cerita pasal smlm. we both 3 pergi mines.tu pun unexpectation. pergi dlm pagi camtu sbb na rushing sbb aie na tgk harry potter dlm kol 11 camtu. n taw2 jelaaa jln dari ktm serdang ke mines cane kat. hahaha

berjalan pepanas buta tu. berpeluh2 ngn nak lintas jalan lagi. adehh mmg lame tak walk camtu ;P then sampai je dlm mines tu dpt sejuk kan bdn. cpt2 g beli tiket harry potter. disebabkan last cite tu. so aku join skali tgk. first time aku tgk cite tu sampai abes tanpa pegi mana2.taw tak ! hahaha bole tahan laaa cite tu ;)

yg best nye before cite tu mula. masing2 kelaparan aw. selamba bungkus MCD n makan dlm tu. hahahaha! peace ;P



heee after tgk cite tu. ade free kejap so jln2 dlm mines. n terjumpe pet shop ;DD so singgah beli mknn utk baby. tapi dea tak mkn pun ;(

so lepak2 smntara tgu movie kedua ktrg iaitu transfomers. HAHA tgk lagi kaw yea ;P hihi tgu then muzh n adek dea smpai. cik abg tu nak sgt tgk cite tu kan. dpt jgk akhirnya ;) hehehe comel.

optimus !! <3

so dlm kol 2.45 movie trnsfomers pun mula. tgk laa ramai2 ngn iza, aie, muzh n adek dea ;) lagi skali tgk optimus. heee sukesuke. abes cite tu. terus gerak balek muzh anta. muzh ajak mkn so singgah mkn kejap. yg best nye dea excited na mkn cookies aku tp aku ckp da abes n terlupa na bwk. dea agk tacing jgk kan,heheh tapi ade laaa sayang ;) tak pena lupa dea taw. hee comel je dea. love you :)

then gerak balek. sampai ruma dlm 7 lebih. wahhh have fun sgt2. balek tu saket kepala n gile sikit.hihi

No comments: