::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

July 28, 2011

BORIA ? ohh myy

salam

disebabkan dari jumaat aritu tak update pasal boria yg aku involve.

so okayyy lets start from last friday ;)

jumaat tu  still cuti mid sem ktrg lagi but lect suh dtg n praktis boria for konvo. so aku pun di panggil sbb igt ta cukup org. so join laaa. pagi dlm kol 10 tu baru stat. baru dpt step n semua laa baru belajar. tak disangka rupanya PETANG tu org atas nak tgk ktrg perform. pehhh agak laaa kan baru je tak smpi separuh hari berlatih. da suruh nak perform. mmg agak kucar kacir laa. pastu kena sound dpan. tukang karok kena. mmg anginnn sangat2 taw. sabaaa jelaaa. then kena tunggu. suh tuka itu ini. tambah itu ini. okayyy abes je terus cabut balek !

esok nya sabtu pulak.mcm biase pagi tu berlatih. so buatlaaa lagu baru n lirik baru. pehhh nak buat lirik n masuk dalam lagu berjuta batu yg baru dituka tu. amek mase almost 2 hours kot ! hahaha mmg bole jd composer laa afterthis, bhahaha ! pengsan ! so abes reka2 lirik.pegi lunch kejap. ptg tu berlatih step baru lagi. utk lagu baru. hahaha atoiiii ! mlm tade pape. but aku merayap follow cousins g pavillion. hihi tgk movie. then makan2 balek dlm kol 4am ! heee ;P adehhh.

so ahad pulak pagi tu praktis lagi n lagi n lagi. smpi laa okay sikit. mmg ahad tu ktrg smpi mlm. sbb mase lunch rest. then abes awal sikit. aku pack2 barang balek vista. so mlm tu smbung lagi praktis mcm biase sharp kan. penat laaa jgk. sok isnin still taleh rehat lagi.

isnin tuu pagi kelas kol 8 pengsan. kol 10 tade kelas. line kat ktt pun mcm ape kan. huhu geramm !then dlm kol 11 ade record suara utk boria tu but byk kali kot record. tp ta dpt2. hahaha pening. kol 3 lebih ade meeting dorg so ktrg just prktis je. ptg tu dorg ckp datin na tgk ktrg perform. so afterabes lect abes meeting. ktrg ready utk perform. datin tade tp en R. je ade. so ktrg kena buat 2 kali. mula2 dpn en R. mmg mase ktrg perform td. muka mdm tu ngn en R masam mencuka gila. mcm ktrg teruk sangat !! abes je buat tu. ktrg kena entam lagi ! sgt teruk. rase mcm na ngs je. pgl ktrg neh anak ayam laa. mcm2 lagi ouhh. then afterthat perform dpn datin pulak. lagi laa dasyat. belum smpt abes perform. da kena halau turun. mmg ktrg sume duk kat situ n mengalir berderai air mata. yg lelakii junior ktrg puujuk2 suruh cool. huhu datin nak tuka semua. lagu step dance sume. pehhh mlm tu jgk ktrg rush n buat step baru. huuu :( bape kali dah tuka.

selasa, ramai2 pergi rehersel kat tempat yg ktrg akan perform. kat HOTEL PAN PACIFIC KLIA. first time aku pegi wlpn da bertaun aku duk kat sepang neh. HAHAHAA ;P kat sana ktrg kena dance ngn LIVE BAND ouhhh.even mcm bangga sikit. but gileee susah sbb na tangkap step mase tu jgk. yaAllah singkat sangat2 masa. klu korg mesti korg angin sgt2. n smpi mgrib ktrg kena tahan sbb boria tak perfect ! huuu :(

then rabu pepagi da kena get ready pergi sana. pakai lawa2 comel2 ;) heee amek2 gamba sume. so ktrg perform dlm kol 11 lebih camtu kot. abes je persmbahan. LEGA sgt2 ;DD hehehe dpt pujian. so macam okayy laa even ktrg paling teruk kena. alhamdulillah okay jgk ktrg punya ;) mmg serik laaa. lepas neh tanak join dah. biar junior lain rasa apa yg ktrg rasa. balek je rumaaa terus pengsan smpi mlm ;P

p/s : lupa nk cerita. mase rehersel. SELIPAR saya ilg. ttgl kt hotel tu. balek ngn satu selipaa. sedihhh plusss kelakaaa ! HAHAHAHAH

No comments: