::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

December 11, 2010

syukur. hehe ;)

salam.
 wahai readers kat lua sana. aku na share bout result aku neh. nak publish kat fb rase cm public sgt. so kat sini je laa ea ;) hehe. ta bape handal sgt but alhamdulillah tade paper yg aku kena repeat .



  • CTU101, IMD101, kesatria, IMD121 - aku dpt A, A-
  • BEL120, OMT100, OMT131 - dapat B , B+
  • business MATH - dpt C+ 
hahaha. sikit lagi nak B. klu tak cantek dah result neh. so pointer aku dpt 3.2. 

alhamdulillah syukur. tak sehebat mana lah but reda. usaha aku sndiri :) yg best jawap paper math ngn office dlm demam panas mmg ngs lah. hahaha ^^




No comments: