::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

December 21, 2010

picnic at Sg. Congkak

salam,
tarikh picninc neh ahad lepas, 19 Dec 10 .


with ? eheee family n cousins boyfie sy :)
mmg dea da planning lame n planning itu menjadi n sgt2 have fun.


dea amek aku dari ruma dlm 9 lebih. pastu gerak trus ke tempat yg dituju. cousins dea da otw terus ke sana. so ktrg nnt terus meet kat sana. agak excited gux laa sbb first time dea bwk jmpe cousins dea sume. 


then bile da smpi, tgk tmpat tu. haha sbb first time ouhhh. bole tahan laa tmpat dea. patut laa ramai suke pegi. heee :) bile sampai tu. meet dorg , salam2 sume. ready bakar2. makan2 . mase tga bakar2 makanan tuh, ade laa kena soal siasat ngn paksu dea. n cousin dea sume. mase ade 16 org kot. haa yelaa. then mkn2 mandi sungai. mase tu dah mesra ngn cousin dea. n tga2 mandi, dorg buat game. mcm bola tampar jgk. so have fun laa maen. semput pun ade jgk sbb aku da lame tak exercise kot. hahaha bole tahan laa saket kaki sbb tekena batu. but sangat2 enjoy ngn dorg. 


ouhh lupa mase mandi sungai td tu, parent dea sampai, n aku mmg da kenal dorg n da jmpe sblm neh so tade laa segan sgt :) heee. so ayah dea join skali mase maen bola tuh. heheh satu team ngn aku n dea pulak tu ^^ comel jeh. 


then da penat maen, ktrg rest then tuka baju. lame jgk lepak kat situ, sampai dlm kol 11 lebih cmtu then balek dlm 5 petang. hahaha mmg betul2 terasa penat dea. after kemas2 tuh, dorg sume ajak minum2 n makan roti canai, roti telur sume.semeja ngn dorg. haihhh bahagia. feel dah mcm jadi part of his family :) happy sgt2 dorg selesa ngn aku. hehehe


lepas minum2 rancang nye yg bujang2 nge ajak karaoke but bile smpi tmpt tuh. mhal pulakk. so cancel , dorg sume balek terus. n dea terus anta aku balek ruma. mmg terasa laa penat :)


btw thanks yea sygg sebab kenal kan ana dgn dorg :) nnt lepak2 lagi ngn dorg taw. hehe iloveyou <3

No comments: