::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

June 15, 2010

lelaki & mulut

salam.

okayy first. jgn sala phm k title kat atas tuh. open your mind okayy ;)

aku tga hoottt sgt neh.aku benggang sgt2. tah laaa. hmmm . mmg laa lelaki dan perempuan need each other. tapi aku grm. aku tataw la kaw bace ke tak blog aku. aku bkn nak pts kan relaation kaw as abg agkat aku. tapi selama 4 taun aku ngn kaw. aku sgt2 tekejut kaw mcm neh. sory aaku ckp caneh. hal dea aku ta openn kat sini okayy. just please setia la pada yg satu. jangan tamak okayy. fikir laa luas sikit. smpi sgp nak isteri dua. pndai sgt ke jaga tgk nak urus neh pun ta pndai. nak jgk tu.

pastu dah ta dpt handle. ckp aku mcm2. aku langsi ? wahhh thank byk2. tgk laa skg. aku lembut sgt org pijak aku org maen kan aku. bile skg mulut aku agak berbisa kaw ckp aku kurg ajar.. salah ke ? bia la. hak aku. aku nak protect diri aku.kaw treat aku mcm budak2. sorry laaa. im 18 okayy. parent aku pun tak treat aku mcm tuh.

even mulut aku berbisa. org yg pandai mngenali aku n niat ikhlas nak knl aku also yg taw aku mcm mana. dorg taw aku lembut mcm mana. sekeras2 aku. aku taw batas nya. manusia mana yg sempurna. cume org tu yg buat aku jadi hulk. huhu gerammm aku. haiihh sabar je.

kalau kaw baca neh. dga lagu neh berlari by tomok .

n now aku mmg agp kaw kawan jeh. susa na agp kaw mcm abg aku as dulu . now tade abg2 lagi. tgjwp abg adalah melindungi adik dan membimbing. bukan MACAM NI. huu thanks.

No comments: