::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

April 18, 2012

Dekan? Impossible.

salam

actually smlm punya smlm, excited nak update. skali line putus. mmg ptus la niat aku kan. so off terus. HAHA then actually lagi, hahaha aku da lama nak update benda neh. TAPI mmg mengucap byk kali laa sbb gila punya hal nak diisi dlm neh tapi klu tak diluah kn tak best. aku kan mmg suka cari pasal ngn org. haha ;DD

errrr....emmm......



korg.....rase2 aku bole dpt dekan tak utk sem 4 ni? hahaha klu average tu mmg taklaaa kan tp pointer utk sem 4 ni je. nak plus ngn sem2 lain...? hahaha mustahil kan? tapiii......kalau laaa DAPAT. alhamdulillah. aku tataw nape tp terlalu excited na tgk result. haha lagi2 ECO -.-'' (gila) 

well, aku sedang mencabar diri aku sndri. if aku dpt *yg kt atas tu, mesti parent or someone offer aku sumtin. henfon ke, anything ke, (perasan je) tapi aku nak ............... bole? HAHA tgk laaa. KALAU je k. korg mesti suspen kan? eleh korg takan dpt agak punya. sbb bende neh lain. hahhaa

tapi bile difikir kan balek. jum kite letak target kat subj2 yg aku dah harung sem 4 aritu. just for fun. hahha

  1. event - lect ckp ta pena ade org dpt under A. klu ahli lain dpt A, mesti SU pun A kan? haha
  2. arab - pehh ni mmg aminnn....hehe carrymark mmg cantik dah! tgk ngn ustaz aritu. cume A solid or A+. hihi ;p
  3. software/255 - ermmm....ini pun insyaAllah A sbb lect pun kate jarang dpt bwh cmtu. heheheh :p aku punya design2 pun lawa. haha n assignment lengkap :)
  4. BEL - insyaAllah. lect jgk kate tak pena ade yg dpt under A if sume assignment lengkap. hee insyaAllah
  5. Public Speaking - hehe yg ni aku seronok! bkn sbb ape, carrymark aku second higher terbaik :D bwh ain. hahaha :) insyaAllah jgk.
  6. ECO - errrrr tataw :p hope lulus. aminnnn...seram pulak.
  7. OB - ni pun ragu2. hehehe :p
JUST FOR FUN. 
haha chaw !

No comments: