::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

April 13, 2012

cik abg syg.

salam
:) aku tak rajin da update blog. just incase if ade cite hot yg aku rase aku nak share baru aku update. haha :) so 3 days yg lepas, relation aku n muzh tak bape baik. seriously tak berapa baik. bkn mcm gado sllu. mmg perit lah. boys kalau da marah, dea akan diamkn diri. phewww perit kot -.-'' menangis tak berlagu laa aku. tataw nak setel kn mcm mana. yea n smlm both da cool down. aku ade bagi lagu kt dea. aku jmpe kat FB. Lagu Motif Band - tuhan jagakan dia. sweet lagu tu. dea ckp dea na mnangis dga. hehe n aku pun buat ringtone kt fon bile dea call :) hihi

n tadi kelua ngn dea sbb dea nak anta box biru, then dlm  masa yg sama......dea bagi aku rose putih <3 awww serius aku terkejut. shud aku yg bg sbb aku yg buat dea merajuk cmtu, tp dea ckp dea sgp buat ape je utk aku n dea da tana fikir pape. just nak happy ngn aku. thankss sayangg :) jgn push sgt k. byk dugaan lagi kena kite tempuh. lgpun jarang kite gado cmni kan. haha tp ckup laaa. tak sgp sedih2 cm tu. ayyooo :) i know he stress about his worklife n others. harap dea cpt bebas dari study kt UPM tu n keje. derita aku tgk dea. huhu iloveyousomuch sayang :) i know theres alot of pain in your smile. i hope i can help you cure it:) loveyou! sikit je lagi ea sayang. awak na abes master awak da kan ;) chill okay? :D

chaw 

No comments: