::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

September 15, 2010

selamat hari raya ^-^

salam. 

hey hey. SALAM AIDILFITRI , SALAM LEBARAN :)

hehehehe. dah raya kelima eh arini.tak terlalu lewat kat na ucap tuh. sebab kat sini line baru okayy. 4 hari dekat kampung bahau tuhh, sangat tenang. raya pertama sllu happening tp kitorng raya kedua n ketiga baru happening sbb baru ramai ade. mmg riuh laa ruma tuh. ahahahaa.mlm raya tu mmg baru ade 3 family jeh. lemang pun cik abg sorg tu je yg jage. geng2 skutu nya keje ta balek2 lagi. hahha ciannn.

raya petama pepagi rase liat naa na bgn. ahahaha. mmg excited laaa best paling best klu raya petama sesi fotografi. hahaha. biase laa. part camera family kami. dj lagu supaya suasana raya terasa guna lappy n speaker paklang. hahahha mmg best. raya kedua n ketiga baru tujuh2 family ade tu pun ta ckup kota sbb ade cousin yg ta balek sbb koje. hahaha

DUIT RAYA ???? usah di cerita disini. hahaha. ta byk pun.  lalalalala. senang campak bank semua. hehehe ;P

then bilee sume cousin dah balek. sunyi laa kampung tuh tgl family makteh jehh. yeahh takpe. tgu this saturday . convoi reramai. siang ke ruma pknjang , malam ke ruma pakngah :DD 

untuk gamba raya tuh.(berat na upload kat sini) klu korang na intai2 tgk. p laa kat page fb ney - anak-anak cucu cicit md mor - page tu khas untukk relative kami. supaya ta putus ikatan. hubungan kekeluargaan pada kami sangat penting.wahhh gitu. hehee ^^

No comments: