::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

January 23, 2011

wahai kawan :)

salam,


aku terdetik na share kat sini. sbb td tga ym ngn sorg kawan lame. mase kat seri sepang dulu. kire dea kawan laki aku paling rapat n aku suke share masalah ngn dea. n dea manje gedik2 jgk ngn mak aku. sbb cikgu dea jgk. hehe so no wonder n aku ta kesa pun,


ape yg aku nak share, tga sedap2 bual2 ngn dea. dea tanye sal love life aku. n aku pun cerita laa. yg aku mmg da ade bf n dpt yg betul2 serius ngn aku. dea ckp gaya aku meluah kan pun dea da npk aku sangat bahagia skrg. dea ckp dea suke tgk aku bahagia.lame tak tgk aku happy mcm neh. aku tany laa nape. dea cakap aku asyik moody n sedih je dulu. so once gembira mmg nampak sgt laa. hehe



tu bukti nye, hehehe :) aku terharu gileee. kawan2 aku dulu sume amek berat sgt kat aku. aku bkn suke suke nak sedih tapi tah laa. aku sayangg korang sgt2 taw :) 

alhamdulillah skrg mmg aku bahagia gilee. setia n akan jaga org tu sebaik mungkin. dea satu dlm sejuta. susa nak dpt :) i love him much.

1 comment:

Gho$t said...

blablablablablabla


HAHA!~