::.salam sejahtera (n_n) salam perkenalan .::
'Firstly, 'this is my blog and officially MINE 'if you dislike this blog, her entries or the owner. 'please step out ;) thank you. *Click LIKE if you love her posts ;) *

kalau nak senyap. tekan yg petak tu ea. heee ;)

Followers

January 4, 2011

colleges

salam 


heyyy. lama dah ta update. ta sempat2 na update sbb busy dgn college. arini second day tapi kelas tade sgt pun. lect busy kot. pagi tadi dapat jadual mmg pack gile ahh. smpi kol 6. mmg ta rehat laaa. gap pun ade yg lame tp ta dapek na balek sbb jauh n malas na ulang alik so stayy je kat kolej .


duk ruma sewa pun okayy dah. suma brg da settle kemas. cantik da ruma tu. penat jgk laa da bape ari jadual tido dah lari. fuhh mlm neh mmg na tdo puas2 sbb kelas arini rabu kol 11. eheeee ;DD


duit pulakk da stat melayang sikit2. keperluan brg ruma mmg beli aritu. then tmbah lagi sikit.pastu da stat dgn OMSA lagi. bia setel cpt. mls na tangguh2. byr tu byr neh. duit makan. fuhh mmg kering laaa. 


utk last sem pointer aku boleh laaa. so this sem. math tade. hope dpt lebih dari tu. tgk subjek pun byk reading je hope dapat bwk n belajar betul2 ;)


but overall life mmg sntiasa challenging ;) 

No comments: